Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hír-halom

1. A Disney nem alszik, továbbra is növeli élőszereplős adaptációinak bázisát. Ezúttal A dzsungel könyve kerül terítékre, amelyet Jon Favreu fog rendezni. Ezzel Favreu visszatér direktori előéletéhez, elvégre A vasember 1-2 előtt főleg családi mozik dirigálásában jeleskedett: Elf (Mi a manó), Zathura: A Space Adventure (Zathura - Az űrfogócska. A céldátum 2015. október 9., így ideje volt, hogy előálljanak Maugli megformálójával is. A szerepet a tízéves Neel Sethi kapta, akit eddig egy 2013-as rövidfilmben, a Diwaliban láthattuk. Mellette még Scarlett Johansson, Idris Elba, Lupita Nyong'o és Ben Kingsley lesz hallható, ők ugyanis egytől egyig szinkronhangok lesznek. Ká lesz Johansson, Sir Kán Elba, Raksha hangját Nyong'o adja, míg Bagirát Kingsley hangján fogjuk kapni - már nem mi, hanem az angolszász nyelvterületek, mi majd szinkronban tobzódhatunk.

2. A Lionsgate sem restellkedik, ők is fiataloknak szánt témához nyúlnak, ellenben brutálisan erős B-filmes retró anyagról van szó! A Power Rangers-széria került elébük jogostul-mindenestül, hát fel is vették forgatókönyv körül sertepertélni az X-Men: First Class két íróját, Ashley Millert és Zack Stentz-et, hogy kanyarítsanak sztorit egy újabb nagyvásznas filmhez. Elvégre a 20th Century Fox már letudott két alkotást, egyet 1995-ben  in Mighty Morphin Power Rangers: The Movie címen, majd ezt követte 1997-ben a  Turbo: A Power Rangers Movie. Executive-nak pedig nem mást találtak, mint az új Pókember-franchise-t elhagyó Roberto Orci-t.

3. Szintén Lionsgate-tel kapcsolatos hír, miszerint megfilmesítenék a tavalyi bostoni merényletről szóló sikerregényt, Jeff Bauman Stronger című könyvét. Ezzel igencsak gyorsan relfektálna a szórakoztatóipar a valós eseményekre, kérdéses, hogy ez Amerikán kívül mennyire lenne kelendő portéka. A Mandeville Films-szel közös munkáról lenne szó, melyet John Pollono ír, akit a Mob City-ből ismerhetünk Pat Dolanként.

0 Tovább

Hír-halom

1. Charlie Hunnam sokak meglepődésére elvállalta A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatának férfi főszerepét, majd a héten vissza is dobta. Helyette sikerült megtalálni az új hímegyedet, Jamie Dornan lesz a pótlás (a képen), akit a Once Upon a Time-ból ismerhetünk.

2. Joseph Kosinski rendező és Tom Cruise újabb közös projekten töri a fejét, ami nem más, mint egy regényadapt. A.J. Baime Go Like Hell cmű regénye Henry Ford II-ről szól, ahogy nem csak a márka arculatát, de profilját is átszabja, amint Enzo Ferrarival versengésbe kezd a Le Mans-i versenyeken.

3. Ethan Hawke is társul egy korábbi filmjének rendezőjével, Andrew Niccol-lal. Kettejük új projektjében Hawke egy drón-pilótát alakít, aki megkérdőjelezi a háború értelmét... cöh.

4. Nem csak az meglepő, hogy Elton John szervezkedik a saját életrajzi filmje körül, de az még megdöbbentő is, hogy címszerepre Tom Hardy-t szemelte ki. Hivalatos, hogy a fent nevezett úriember el is vállalta, de a mostani izmosságát erősen le kell építeni, ha hiteles akar lenni az angol zenész szerepében. A filmet Rocketman címen keressük majd a málnásban.

5. A végzet ereklyéi bukása nem rettentette el a gyártót, úgy döntöttek, a hibák kiküszöbölése után zöld utat adnak a második résznek. Úgy látszik, a Constantin nem hallja az idő szavát, valahogy most nem kell ez a misztifikált tini-sztori. Hamuváros jövőre forog, úgy 2015 első negedévére tenném leghamarabb.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

2014.07.16.
2013.10.24.

Utolsó kommentek