Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer - Hitman: Agent 47

Erősen B-filmesre sikeredett az első előzetes, így azt a kevés várakozást is megölte számomra, amit még a projekt iránt a sosemvolt gamer lelkem ringatott magában. Ettől függetlenül megnézős lesz, de cseppet sem biztos, hogy ez a főleg CGI-alátámasztású reboot felül tudja majd múlni az első próbálkozást. Aleksander Bach elsőfilmes megmérettetése, hozzá Rupert Friend címszerepben, míg Zachary Quinto és Hannah Ware csak menekül, hogy megvédjék a bujkáló Ciarán Hinds-et, aki az egész Hitman-tervért felel. Bemutató augusztus 28-án a tengerentúlon, nálunk még bizonytalan.

0 Tovább

Comic Con-képanyag: Hitman: Agent 47

2007-ben már próbálkozott a játékadaptálással a 20th Centuy Fox, akkor egy simán átlagos akciófilmet hoztak ki a bérgyilkos-sztoriból Timothy Olyphanttal a főszerepben. 2015-re jön a reboot, melyben Rupert Friend veszi át a kopasz fejet és a tarkóra tetovált vonalkódot. Mellette még Ciarán Hinds, Zachary Quinto, Hannah Ware, Thomas Kretschmann és Emilio Rivera is a stáblistát gazdagítja, szóval bőven nagyobb léptékre lehet számítani. Erre alapozhatunk a Comic Con-os képek alapján is, egy banner és két forgatási fotó jutott most osztályrészül. Rendező a debütáló Aleksander Bach, amerikai bemutató 2015.02.27.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek