Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzterek: Mortdecai

Hiába a november a bajusz hónapja, már október 2-ával megkaptuk az idei promóanyagokat, avagy a Mortdecai című agymenéshez jött ki gender-függetlenül arcszőrös karakterplakát, már ha a főszereplőket nézzük. Johnny Depp esetében ez nem meglepő, Ewan McGregornál még elfogadható, Gwyneth Paltrow esetében kicsit megidézi a mocskos és fülledt 70-es évek rendőrfilmjeit, Olivia Munn azonban csodás transzvesztitatként domborít, szinte megigéz minden férfit és nőt. Az amerikai bemutató január 23., nálunk... majd.

0 Tovább

Kritika: Vasember 3

Kezdetét vette a Marvel Phase 2 munkacímen futó kapitalista ötéves terve, melyet ki más is vezethetne fel, mint az eddigi aranyifjú, a Vasember. Tony Stark és páncélépítéssel karöltött világjobbító tervei ezúttal nem egy hasonszőrű építőmester ármánykodásaival kerülnek szembe, hanem egy igazi nagyágyú, sőt, rögtön kettő is célkeresztbe veszi hősünket. Azt pedig csak úgy félgőzzel jegyzem meg, ezzel trilógiává bővült a Marvel legjobb szólókarakterének kalandjai, evégett pedig a "több jobb"-elvével nyakon öntve, új rendezővel a fedélzeten merülünk alá Tony legsötétebb kalandjába - már ami az eddigi szélesvásznú megjelenéseket illeti. Sajnos azonban több sebből vérzik a végeredmény, mint Tony arca egy kiadósabb ütközet során, de még így is ott van a szeretés a lelkünkben.

0 Tovább

Trailer: Vasember 3

Másfél hónap és mozikban a Vasember 3, amihez egy iszonytatóan erős előzetest kaptunk. Nincs mese, úgy néz ki, a Marvel megcsinálta a saját A sötét lovag-verzióját. Bevizsgálni április 25-ével tudjuk, addig tűkön ülés.

0 Tovább

Képanyag: Vasember 3

Még mindig dübörög a gépezet, most három képet kaptunk a filmmel kapcsolatban. Ideje lassan egy új előzetesnek, vagy csak egybe fűzni az eddig kiadott fotókat.

0 Tovább

Poszter: Vasember 3

Jönnek a karakterposzterek szép sorjában, mi meg várjuk ezt a sötétebb hangvételű folytatást (bemutató április 25.). Ahogy elnézem, tematikus hétvégén vagyunk túl, Pepper és Tony is markolássza a hegesztők szégyeneként megcsúfított sisakot. Az Empire pedig hozta a következő borítóját, mind a normál, mind a limitált kiadást.

0 Tovább

Vasember 3 - első előzetes

Ahogy azt a mai napra a filmes közönség is várta, megérkezett a Vasember 3 első előzetese. A szereplőgárdában maradt Robert Downey Jr. (Tony Stark), Gwyneth Paltrow (Ms. Potts), Don Cheadle (Rhodes), hozzájuk csatlakozott Ben Kingsley, mint főgonosz (Mandarin) és Guy Pearce (Aldrich Killian). A rendezés már Shane Black (Durr, durr és csók) feladata, míg Jon Favreau visszatér a testőr Happy szerepében.

Kinti céldátum 2013.05.03., nálunk remélhetőleg a szokásos egy héttel korábban érkezik.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek