Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kép: Man Down

Őszintén megvallom, Dito Montiel rendező annak ellenére volt számomra ismeretlen, hogy életművéek nagy részéhez volt már szerencsém: Bunyó, Senki fia, Tuti szajré. Jövőre érkezik legújabb filmje, egy posztapokaliptikus jövőben játszódó thriller. A főszereplő Gabriel Drummer tengerészgyalogos szerepében Shia LaBeouf, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni a tőle elszakadt feleségét (Kate Mara) és fiát. Az úton elkíséri legjobb barátja, Devin Robert (Jai Courtney). Hozzájuk társul még Clifton Collins Jr., Gary Oldman. Amerikai bemutató 2015.10.30.

0 Tovább

Poszter, trailer: Robocop

Új, nemzetközi előzetes érkezett a Robotzsaru remake-jéhez. Ezúttal pörgősebb képsorok, drámai zene és hangulat adja meg az alaphangot. Nekünk február 6-áig kell várni, ha minden igaz.

0 Tovább

Trailer: Paranoia

Robert Luketic új filmjében a feltörekvő Liam Hemsworth egy kispályás, de tehetséges srácként próbálja meg elérni, hogy a Wyatt cégnél Gary Oldman szárnyai alatt valakivé váljon. Egy rossz lépés révén azonban kénytelen kémkedni a Harrison Ford által megformált korábbi mentor cége környékén, megvalósítva az ipari kémkedés csúnya tényállását. Emellett pedig vissza-visszatérő alkalomként leselkedik rá a kéjsóvár Amber Heard. Amerikai bemutató augusztus 16.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek