Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Nem állt le az élet az eddig inkább buktaszagú 300-folytatás háza táján. Rögtön kaptunk is egy főszereplő-orientált posztert, na meg vérvörös tengert, vagy tengersok vért, ezt még nem tudtam eldönteni. A jövő márciusra tolt alkotás talán megpróbálja ugyanazokat a babérokat letörni, ami idén többé-kevésbé a G.I.Joe-nak is sikerült: hatalmas hátrányból indulva, megtépázott hírének anyagi helyreállítása után némi sikert elérni. Tartok tőle, hogy a stílusosan hatásvadász első részhez képest most valami egészen mással fognak előrukkolni, ami nem feltétlenül fog előnyére válni ennek az eddig balfogásnak tűnő filmnek.

0 Tovább

Poszter: 300: Rise of an Empire

Zack Snyder már csak bábáskodik a projekt felett, producerként maradt a közelben, így a rendezés Noam Murro ökébe hullott. Hogy mihez is fog kezdeni ezzel, az még kérdéses, mindenesetre érdekes, hogy ennyi idő kellett egy működőképes alapanyag összerakásához Frank Millernek. Kinti bemutató augusztus 2., hazai még várat magára

0 Tovább

Képanyag: Sin City: A Dame to Kill For

Már zajlik a 2000-es évek egyik legjobb képregényes adaptációjának, a 2005-ös Sin City folytatásának forgatása. A színészek nagy része visszatér (Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dwason) lesznek új szereplők is (Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Josh Brolin, Jeremy Piven), lesz azonban, akit a sztori szerint már új színész fog eljátszani. Az első felvonásban Dwight szerepében még Clive Owen nyújtotta a rideg profit, mostanra viszont Brolinnal helyettesítik. Ahogy megszokhattuk, full CGI-háttér köszn majd vissza (ennek egy behind the scenes-fotója a tovább után látszik - rajta a rendező Robert Rodriguez is). Kinti bemutató október 4., nálunk egyelőre nincs időpont.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek