Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Son of a Gun

Kicsit megfogyatkozott a heist-filmek száma napjainkra, ízes lopásos-betöréses átverések terén hiányérzet is akadhat. Ebben jön segítségünkre Julius Avery nagyjátékfilmes bemutatkozása, a honi keresztségben Fenegyerek címen érkező alkotás. A sztori egy fiatal srác (Brenton Thwaites - The Signal, The Giver) sittre kerülésével indít, ahol találkozik a nagy példaképpel (Ewan McGregor - Trainspotting, Star Wars). Szabadulásuk után nekilátnak a nagy aranylopó akciónak, mely mind a kivitelezésben, mind a bajtársiasságban próbára teszi őket - ez utóbbiban naná, hogy egy nő (Alicia Vikander - En kongelig affære) miatt kerülnek szembe egymással. Hazai bemutató december 25., Amerikában előbb a Direct TV előfizetői láthatják december 11-étől, majd mozikba január 16-ával kerül.

0 Tovább

Karakterposzterek: Mortdecai

Hiába a november a bajusz hónapja, már október 2-ával megkaptuk az idei promóanyagokat, avagy a Mortdecai című agymenéshez jött ki gender-függetlenül arcszőrös karakterplakát, már ha a főszereplőket nézzük. Johnny Depp esetében ez nem meglepő, Ewan McGregornál még elfogadható, Gwyneth Paltrow esetében kicsit megidézi a mocskos és fülledt 70-es évek rendőrfilmjeit, Olivia Munn azonban csodás transzvesztitatként domborít, szinte megigéz minden férfit és nőt. Az amerikai bemutató január 23., nálunk... majd.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek