Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Rush

Stílusosan a Monacói Nagydíj idejére adták ki a Rush új előzetesét, melyben James Hunt és Nikki Lauda máig lengendás versenygését és barátságát követhetjük végig, persze nem kis mennyiségű autókázással. A két sportikon közül az egyik talán az utolsó playboy volt a sportágban, a másik pedig az első mechanikusan emberi német. Ron Howard filmje szeptemberben érkezik, addigra lehet, már csak ez lesz az egyetlen izgalom a sportág körül - már ha eldől a világbajnoki cím.

0 Tovább

Képanyag: Rush

Már az előzetes is meggyőzött, hogy szép és jü lesz Howard új filmje, de ezek a képkockák, főleg a régi Lotus és Olivia Wilde esküvői ruhás látványa vitte a lelkem a rosszba, ezt bizony látni kell. Főleg, hogy az egész ből süt egy hedonista megvalósítású retró pornó, ahogy a karaktereket és a környezetet elnézem - na igen, a hőskor...

0 Tovább

Poszter, trailer: Rush

Ron Howard vászonra vitte a Forma 1 egyik legkiemelkedőbb pilótapárosának versengését, annak minden drámájával és komédiájával együtt - ezzel a Frost/Nixon óta először doglzoik együtt Peter Morgan forgatókönyvíróval, várjuk is a hasonlóan minőségi megvalósítást. Niki Lauda szerepében Daniel Brühl szinte már klónként funkcionál, míg James Hunt megformálója, Chris Hemsworth hozza mindazt, amit az F1 hőskora jelentett a férfiak és a nők számára is. Sajnos poszter terén egy korai kiadással bírunk csak, ami így is hangulatos, míg az előzetes túlszárnyalta látvány terén az eddigi várakozásaimat. Bemutató szeptemberben, hazairól még nincs hír.

0 Tovább

Képanyag: A Most Wanted Man

Még el sem felejtettük a Suszter, szabó, baka, kém című John le Carré-adaptációt, máris itt a következő: Anton Corbijn rendezésében érkezik a magyarul Az üldözött címen 2009-ben megjelent regény filmverziója. A történet szerint egy csecsen-orosz muszlim férfi, Iszá (Grigorij Dobrigyin - Fekete Villám, avagy Zúg a Volga) Hamburgban tér magához, egy csomó készpénzzel a zsebében. A deportálása ellen küzdő ügyvéd, Annabel (Rachel McAdams - a képen, homályosan) lassan már a saját életét is kockára teszi a férfiért, miközben az angol, amerikai és német titkosszolgálat is a nyomukban van. A fentebbi szereplők mellett még Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman (képen), Robin Wright, Daniel Brühl is szerepel. A fenti névsor alapján bizony várós ez a jóféle régivágású kémfilm. Az eddigi információk alapján északon, svédek és dánok fogják először látni, november 28-29-én.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek