Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Life After Beth

Van az úgy, hogy fiatalon veszíted el a csajodat. Van az úgy, hogy belerokkansz a veszteségbe. Van az úgy, hogy árnyéka leszel önmagadnak. Aztán valamiféle természeti csoda révén visszatér a csajod, ereje teljében van és agyvelőt egyik, csak hogy létfenntartson! Mert egy kiszabott zombi lesz belőle, te meg a kezdeti lelkesedés alábbhagyása után csak száguldasz az őrült hullámvasúton, próbálod menteni a menthetőt. Csakhogy az újabb hányattatások miatt inkább egy kevésbé pusztító csaj felé kezdesz kacsintgatni... Elvégre a zombinyuszi sem szexi agydarabokkal a fogai közt. A Multik haza írója, Jeff Baena rendezői bemutatkozása saját alapanyagból, igencsak emberes stáblistával: Aubrey Plaza, Dane DeHaan, Anna Kendrick, John C. Reilly. Brit bemutató október 3.

0 Tovább

Trailer: A csodálatos pókember 2 (2014)

Megérkezett az első, rögtön két és félperces előzetes Pókfej jövő évi kalandjához, ami egyből kérdések tömegét veti fel. Elsőként a szimbólumok értelmezése, elvégre a főhős tehetetlenül zuhan, mígnem felpörög némi esemény. Ezt követően a végéig kell pörgetnünk, mert ottan virít a szöveg, hogy a legnagyobb csatája (azt meg se kérdezem, mi lesz akkor a 3-4-5-ben, ha eljutnak addig). Ez tiszta sor, hiszen a rebootban eddig csak egy szteroidos gyíkot kellett móresre tanítani, erre most egy szellemáram-csávót, egy mechanikus orrszarvút (ami inkább steampunk bika), na meg egy lökött milliárdos kölköt, aki mindezt apa mániáitól hajtva még pénzeli is. A nemrégiben napvilágot látott óriásplakát, melyen eme gonoszok néznek farkasszemet FPS-módba vágott Pókemberünkkel, szinte mind véreznek a kétséges kivitelezéstől. Jamie Foxx Electro-kosztüme még a fotókon nézett ki valahogy, most azonban mozgás közben szinte borzalmasan gyenge. Dane DeHaan kis Osbornja és a plakáton látható Zúzmara Jack-életérzése furcsa párosítás, mert a színészben velejéig ott a gonosz, de a kinézetén csak röhögünk. Rhino meg, akit Paul Giamatti formál meg annak emberi alakjában, egyszerűen csak észvesztően érthetetlen. Ezt a katyvaszt látva rögtön kézbe is vettem a majd két évtizede őrizgetett Pókember-figurámat és nyugtatgattam, hogy nem ő a hibás, csak mert a Sony-nál elszállt a bogyóval néhány jóember. Nincs más hátra, én is leszedálom magam május 1-jéig.

0 Tovább

Poszter: A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2)

Twitteren kelt szárnyra a jövő évben őrkező Pókfej-folytatáshoz egy érdekes, de nem érdekfeszítő poszter. Míg Electro figurája egyértelmű, felvillan középen Zöld Manó az emblematikus deszkáján, valamint bal kéz felől egy drabális halmaz, amit Rhino-ként tudnék beazonosítani a forgatási fotók alapján, de ez akkor rém siralmas lesz.

0 Tovább

Metallica Through the Never

1981 óta dübörög a világ egyik legismertebb bandája, a kaliforniai Metallica, a heavy metal csúcsa. Rajongók millió hallgatják zenéjüket, és most egy újabb, eddig soha sem látott hatalmas kalandban lehet részük!

Ősszel a hazai mozik is bemutatják azt az egészestés filmet, melynek története egy Metallica koncert köré épül fel, ráadásul a magyar származású Antal Nimród (RagadozókA szállítmányAz elhagyott szobaKontroll) rendezte

A fiatal futárfiú, Trip a Metallicának hoz-visz ezt-azt, azonban az egyik este váratlan fordulatot hoz. Épp dübörög a Metallica a színpadon, amikor Tripet egy halaszthatatlan feladattal bízzák meg. Ami azonban egy sima fuvarnak tűnik az elején, egy egészen elképesztő, szürreális kalandba csap át! A főszerepekben Dane DeHaan, James Hetfield és Lars Ulrich látható.

Metallica Through the Never 3D amerikai premiere szeptember 27-én lesz, először IMAX termekben vetítik a filmet, majd később, október 4-től már a többi filmszínház is elkezdi a film 3D-s vetítését. Hasonló a helyzet hazánkban is, először a budapesti CinemaCity Aréna Pláza IMAX termében kerülhetnek közel a rajongók kedvenc bandájukhoz és gazdagodhatnak vérbeli trash-élményekkel. A filmet a Fórum Hungary forgalmazza Magyarországon, hazai bemutató október 3..

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek