Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Jurassic World (Update)

Nagysikerű elődök csalódást keltő folytatásainak hete ezennel megnyitva. Ma a Jurassic Park kvázi folytatása, a Jurassic World kapta meg az első teljes előzetesét, mely látványra sem kiemelkedő, ellenben ugyanannyira gyermeteg logikával bír, mint az elődök. Hiába a pénzszórás zsákszám a renderfarmra, ahol a CGI-dínók születnek, ez egész egyszerűen elvette a kedvem attól, hogy látni akarjam ezt a filmet. Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) első nagy költségvetésű filmje első ránézésre csak a franchise miatt lehet sikeres, mert önmagában tucatfilm ekkora kiadások mellett. A pajtásoskodó Velociraptorok és az óriás krokocápa igazán felbőszített, hogy finoman fogalmazzak. Chris Pratt sem biztos, hogy menteni tudja a helyzetet, Bryce Dallas Howard meg biodíszlet, bár... mindegy... Hazai bemutató 2015. június 11., világpremierben érkezik hozzánk, de addig virítsanak valamit, mert ez így fáradt olaj. 

Update!

Megérkezett szinkronnal is az egyre kevésbé várt folytatás...

4 Tovább

Poszterek: Jurassic World, Teenage Mutant Ninja Turtles

Kaptunk megint pár érdekességet, így szemezgessünk is a fentebbi filmek legutóbbi anyagaiból:

Rögtön kezdésnek a Comic Conra szánt grafikus poszter a Jurassic Parkhoz, amely Mark Englert munkája. Limitált kiadvány lesz, szóval lehet kapkodni rendesen, aztán őrizgetni amíg ki nem derül, hogy sikerfilm lesz Colin Trevorrow filmje. Mindehhez cirka 320-at kell aludni, szóval féllábon is kibírható. Addig itt ez a poszter, lehet ábrándozni...

Ezzel szemben a Nindzsa Teknőcök már a kertek alatt, augusztus 28-án debütál a magyar mozikban is az elsőre erőteljesen látványfilmes produkció Jonathan Liebesman (A titánok haragja, A  Föld inváziója: Csata Los Angeles) legújabb filmje. Más kérdés, hogy a két akció közti időt is sikerül-e megtölteni valamivel - és itt nem Megan Fox testi adottságait kell elsősorban érteni. Mire mi is megválthatjuk a jegyünket  a mozikba, addigra úgyis bőséges nemzetközi visszhang lesz, hiszen jövő hó 8-ával startol az amerikai mozikban. Addig pedig itt van a négy képzőművész névvel azonosított harcművész emberszabású hüllőtesó!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek