Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Equalizer

Denzel Washington ismét csatlakozik a badass bácsik sorába, akik az igazság nevében odacsapnak pár rosszarcúnak. Antoine Fuqua új filmje erősen megidézi a Man on Fire-t, és ha Denzel 50 évesen is képes volt rá, miért ne lehetne hatvan évesen is! Csak remélhetjük, hogy nem lép a Taken mezejére, mert ezek az egyszeri ütős sztorik másodjára már laposodó lufik lesznek. Hazai bemutató szeptember 25., A védelmező címen keressétek a mozik műsorán.

0 Tovább

Kritika: Carrie (2013)

Vannak időszakok, mikor okkal vesznek elő egy már kifuttatott filmötletet: háborús filmek esetén egy újabb fegyveres konfrontáció, dráma vagy önéletrajz esetén a megismétlődő társadalmi konfliktus, ami meghatározta a címszereplő személyiségét, adja az aktualitási alapot. Horror esetében eddig csak a zombifilmek legjobbjainak (értsd Romero művei) sikerült legitimáltatni az újrahasznosított celluloidot, azonban úgy érezték néhányan, 2013 pont az az évjárat, amikor a Carrie sikerrel debütál a piacon, mint remake. Nagyon nem lett igazuk, számtalan okból, de azt majd lentebb. Stephen King (és a nézők milliói), mint az eredeti regény szerzője, joggal foghatja majd a fejét az eredmény láttán, mert itt a látvány egyes szegmensein kívül minden elvérzett, de ez már inkább a modern kor átka, semmint az alkotók hibája.

0 Tovább

Banner: Kick-Ass 2

Kegyetlen stílusos a Kick-Ass 2 új bannerja, amolyan gerillamódban tolja az arcunkban, amit egyébként is várunk!

0 Tovább

Poszter, trailer: Carrie

Megérkezett az első teljes előzetes a Carrie-remake-hez. Így elsőre azt mondom, csak a színészek miatt érdemes megnézni, mert hogy se a látvány, se a stílus nem hozott oly mértékben lázba, az is tuti. Ha az októberre csúsztatás oka esetleges újravágás volt, akkor ideje hozzálátni, emberek! Egyelőre egy paranormális tinifilm az egész, kíváncsi vagyok, a bemutató után ettől is elhatárolódik-e a szerző Stephen King. A rendezés Kimberly Peirce (A fiúk nem sírnak) felelőssége, főbb szerepelbe Chloe Grace Moretz, Julianne Moore.

0 Tovább

Poszter, trailer: Kick-Ass 2

Az utóbbi évek egyik legjobb, kevésbé a mainstreamhez tartozó képregényadatja a 2010-es Kick-Ass (igen, a magyar címen Ha/Verként elérhető), amelyet Matthew Vaughn dirigált le. Azóta a rendező tovább lépett, túl sokáig tartott a folytatás tető alá hozása, letudott egy X-Men: Az elsők címen futó mítosz-teremtést. Helyébe lépett Jeff Wadlow, akit főleg a Never Back Down rendezőjeként érdemes megjegyezni. A főbb karakterek megformálói, így Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass), Chloe Grace Moretz (Hit Girl), Christopher Mintz-Plasse (Red Mist/The Mother Fucker) mind visszatérnek, hozzájuk "csapódik" Jim Carrey, aki Colonel Stars and Stripes szerepében fogja az anti-Amerika Kapitányt megformálni. A főszereplők felnőttek és megizmosodtak, a főgonosz csak nagyobb pöcs lett (már átvitt értelemben).

0 Tovább

Képregényes sajtóképek: Kick-Ass 2, The Wolverine

Az Empire Online révén a nyár két komoly képregényes kaszabolása, a Kick-Ass 2 és a The Wolverine is kapott némi képanyagot. (Csak azért is) Rozsomák július 25-én debütál a hazai mozikban, míg a Kick-Assről csak amerikai bemutatóval bírunk - június 28. Ez utóbbiból az egyik legjobb karakter, Hit Girl kapott képi megjelenést. Hugh Jackman a tovább mögött látható, amint öltönyben feszítő Loganként betölti az oldalt.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek