Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Night at the Museum: Secret of the Tomb

Ben Stiller megcsinálta, trilógiát faragott az Éjszaka a múzeumban-franchise-ból! Na nem biztos, hogy ez jó is lesz nekünk, de az biztos, lesz egy minimum átlagos családi látványfilm is a mozikban. A történet szerint hanyatlik a kiállítási tárgyak életre kelésének hatásfoka, így a bölcsőhöz, Londonba látogat a válogatott történelmi korokból verbuválódó banda. Ennek örömére jobban teljesít a Pompeii díszlet, mint az egész estés katasztrófafilm... Amerikai bemutató december 19., tippelni nem mernék, mennyire gyalázza el Az öt sereg csatája.

0 Tovább

Poszter, trailer: Exodus: Gods and Kings

Megérkezett az első előzetes Ridley Scott új filmjéhez, melyben a zsidók Egyiptomból történő kivándorlásának ad epikus kerettörténetet. A fő szál Mózes (Christian Bale) és Ramszesz (Joel Edgerton) testvéri viszonyának elromlása, melyhez a történelmi szál mintegy kerettörténet csak, megdobálva grandiózus díszletekkel és 3D-vel. Főbb szerepekben még Aaron Paul, Sigourney Weaver, John Turturro és Ben Kingsley. Amerikai bemutat december 12.,

0 Tovább

Poszter, trailer: Ender's Game

Történt az, hogy az eddigi anyagok kicsit túlmisztifikálták a karaktereket, erre most egy kőkemény akció-orientált előzetessel csapnak agyon minket - na jó, engem, de egyből be is írtam a naptárba. Látvány: pipa; stáblista: pipa; hazai bemutató pedig valamikor novemberre datálható. Azt meg a poszterről tudjuk, nem játék, hanem durva harc vár ránk...

0 Tovább

Poszter, trailer: Ender's Game

Ha már a sci-fi éve, akkor erős elvárásokkal indul majd az itthon Végjáték címen keresendő könyvadaptáció. 70 évvel az idegenek inváziója után úgy néz ki, végre megvan az a fiatal katona, aki sikerre vezetheti az emberi faj küzdelmét. Lehet szemezgetni kéne, van-e ennél több Oscar-díjas és jelölt film a zsáneren belül - már úgy értelmezve, akik addigra elérték ezt a szintet. Mindegy is ez a röpke eszmefuttatás, novemberben itthon is örömködhetünk majd, de pontosabb időpont egyelőre nincs.

0 Tovább

Kritika: Vasember 3

Kezdetét vette a Marvel Phase 2 munkacímen futó kapitalista ötéves terve, melyet ki más is vezethetne fel, mint az eddigi aranyifjú, a Vasember. Tony Stark és páncélépítéssel karöltött világjobbító tervei ezúttal nem egy hasonszőrű építőmester ármánykodásaival kerülnek szembe, hanem egy igazi nagyágyú, sőt, rögtön kettő is célkeresztbe veszi hősünket. Azt pedig csak úgy félgőzzel jegyzem meg, ezzel trilógiává bővült a Marvel legjobb szólókarakterének kalandjai, evégett pedig a "több jobb"-elvével nyakon öntve, új rendezővel a fedélzeten merülünk alá Tony legsötétebb kalandjába - már ami az eddigi szélesvásznú megjelenéseket illeti. Sajnos azonban több sebből vérzik a végeredmény, mint Tony arca egy kiadósabb ütközet során, de még így is ott van a szeretés a lelkünkben.

0 Tovább

Trailer: Vasember 3

Másfél hónap és mozikban a Vasember 3, amihez egy iszonytatóan erős előzetest kaptunk. Nincs mese, úgy néz ki, a Marvel megcsinálta a saját A sötét lovag-verzióját. Bevizsgálni április 25-ével tudjuk, addig tűkön ülés.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek