Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter - Batman v Superman: Dawn of Justice

A Bosszúállók: Ultron kora is kapott hasonló szösszeneteket a Hulk vs Hulkbuster összecsapása miatt, így nem csoda, hogy lenyúlták az ötletet. Az első két poszter, kifejezetten a filmbeli karakterekre épít megjelenés terén, míg a harmadik jóindulattal is csak megidézi azokat. Kérdéses azonban, hogy innentől kezdve bármelyik szuperhős-film megteszi-e ezt a marketing-lépést, vagy megmarad 2015-ös jellemzőnek.

0 Tovább

Trailer: To the Wonder

Terrence Malick ismét egy gyönyörűen fényképezett érzelmi hullámvölgy-filmmel fog jelentkezni, ezúttal nem apa-fia kontextust boncolgatva, hanem egy szerelmi háromszöget állítva a középpontba. Mindezt nem csak kapcsolati, hanem vallási szemszögből is vizsgálva, elvégre a narrátor Javier Bardem lesz, aki katolikus papként szerepel. A háromszög egyik csúcsa Ben Affleck lesz, míg a női ellenpólusok Olga Kurylenko és Rachel McAdams képviseletében kerülnek ábrázolásra. A poszter után ez a trailer is azt bizonyítja, némileg populárisabb anyaggal lesz dolgunk, mint Az élet fája esetében, némileg talán emberközelibb is lesz, mint Az élet fája.

0 Tovább

Poszter: To the Wonder

Terrence Malick új filmje kapott egy posztert, ami egész régimódi és pofás. Amerikai bemutató április 12.

0 Tovább

BAFTA-díjátadó, 2013

A Brit Filmakadémia is kihirdette az elmúlt év szerinte legérdemesebb alkotásait. Az este matematikai győztese A nyomorultak négy szobrocskát kapott (női mellékszereplő, látvány, maszk, hang), ami összességében messze nem olyan fajsúlyos. Ahogy arra előzetesen számítottunk, Ben Affleck és az Argo három kategóriában (film, rendező, vágás) is a pódiumra szólíttatott. Mellettük még a Django elszabadul (adaptált szkript, férfi mellékszereplő), a Pi élete (vizuális effektek, operatőr), a Skyfall (brit film, filmzene) és a Szerelem (idegen nyelvű film, női főszereplő) érdemelt ki egynél több díjat.

0 Tovább

18. Critics' Choice Awards

Az Oscar háza táján több, lassan már szokványosnak mondható, érthetetlen döntés született. Így például Ben Affleck be sem került a legjobb rendezők közé, ellenben itt nem csak rendezőként diadalmaskodhatott, de a legjobb filmért is átvehette a díjat. Hiába így a rekordszámú jelölés a Lincoln mellett, a 13 jelölésből hármat sikerült csak elhódítani. Az este másik nagy nyertese a Napos oldal, valamint Jennifer Lawrence: a film a vígjáték kategóriában vitt mindent, a hölgyemény pedig akciófilm és vígjáték terén sem talált legyőzőre.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek