Műsoron képregényrajongók, PestiEST szerkesztők, skandinávfanok, pszichológusok, Odeon tékások, gasztro érdeklődők és magyarhangya által választott filmek. 
Comic-Live-Club
október 17. hétfő 20:00 CLC: HA/VER
 
Magyar Képregény Szövetséggel  közösen rendezzük meg a Comic-Live-Club rendezvénysorozatot, amely a képregényfilmek rajongóit rántja be az Odeonba. A HA/VER-rel kezdünk. A vetítés köré  egyéb játékokat is kerítünk és a nyertesek ingyenes belépőt kapnak a következő vetítésre.

További infóért kattints a facebook eventre.
 
One Night Only - mozizz a Pesti Esttel
október 18. kedd 20:30 PestiEST One Nigh Only: REC
 
A Pesti Est szerkesztő csapata elindít az Odeonban egy olyan vetítéssorozatot, ahol a filmek cselekménye egyetlen éjszaka alatt játszódik. Az első vetítés filmje a REC . Ezt a spanyol horrort Tóth Csaba ajánlja, a Pesti Est mozirovatának szerkesztője. Játék is kapcsolódik a vetítéshez.

Részletek az est.hu oldalon.
Prizma skandináv vetítéssorozat
október 19. szerda 18:00 Prizma skandináv filmklub: Vérvonal
 
Baltasar Kormákur Vérvonal című krimijével indul aPrizma skandináv vetítéssorozata. Itthon ritkán látható északi remekek peregnek rövid előadással megtámogatva.

A részletes programot lásd a facebook eventen.
Pszichologia.com Filmklub 1.
október 19. szerda 20:00 Pszichologia.com Filmklub: A szabadság útjai
 
Elindul a PÁRKAPCSOLAT, SZEXUALITÁS témakörrrel foglalkozóPszichologia.com Filmkub. Első alkalommal a Szabadság útjai c. filmet nézzük meg. A film után Puzsér Róberttel és meghívott szakemberekkel beszélgetünk.

Jegyvásárlásról fontos infók.
Pedagógiai filmklub
október 20. csütörtök 18:00 Pedagógia filmklub: Az osztály
 
Pedagógiai filmklub harmadik filmje: Az osztály. Szarka Emese, doktorandusszal beszéljük meg vetítés után az iskolai közegben megjelenő etnikai konfliktusokat, előítéleteket. 

További infók a facebook eventen.
Odeon18 - a Téka ajánlja
október 20. csütörtök 20:30 Odeon18 - Téka ajánlja: Mennyország most
 
Az Odeon sokat látott tékásai összedugták fejüket, hogy összeszedjék az elmúlt 18 év kiemelkedő sikereit, legtöbbet keresett alkotásait. Hosszú a lista és a java már nem is elérhető. Ebbe a sorozatba  sikerült olyan filmeket válogatni, amelyek nemcsak a filmművészetben bírnak kiemelt jelentőséggel, hanem az Odeonban is meghatározták a közbeszédet öt, tíz, tizenyolc éve... Első alkalommal a Mennyország most c. filmet vetítjük.
Kopogó Szemek 01 - Péter Anna
október 24. hétfő 20:00 Kopogó Szemek - Gasztroest Péter Annával és a Zöld hentesekkel

Első Gasztro esténk, ahova Kopogó Szemű vendégeinket várjuk, hogy Péter Anna a Malackaraj blog szerzőjének Zöld Hentesekcímű műhöz álmodott falatkáival töltsék meg filmre is éhes gyomrukat. A film vetitése 21:00től kezdődik. Addig van időnk átmelegedni, recepteket cserélni, s találgatni vajon hogy is kapcsolódik majd a film s az asztalon elterülő sok sok finomsághoz.

Jegyvásárlásról fontos infók
.
 
magyarhangya ajánlja
október 26. szerda 21:00 magyarhangya ajánlja: Út a vadonba

Felkutatjuk az összes olyan Magyaroszágon bemutatott kincset, amely méltatlanul bukott meg. Feltérkepezzük az elérhető tartalmakat és mégegyszer, utoljára műsorra tűzzük a független filmforgalmazás aranykorának elfeledett remekműveit... Első film Út a vadonba.