Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter - Avengers: Age of Ultron

A legjobb Lucha Libre-hagyományokat megidéző poszter érkezett az idei nagy Marvel-filmhez, ami a képregényesek szemében is szinte vágykeltő. Hulk és Vasember a Hulkbuster páncélban feszül egymásnak, hogy jelentősebb pusztítást hajtsanak végre lakott területen belül.

0 Tovább

Comic Con-poszter: Avengers: Age of Ultron

Most már lassan mindenkit láthatunk a San Diego-ban rendezett Comic Conon a Marvel jövő évi nagy dobása, az Avengerse: Age of Ultron kapcsán. Ezúttal Higanyszál és Sólyomszem küzd a robotokkal, de Higanyszálnál feltűnik még egy karakter a poszteren. Ahogy azt a Marvel is megerősítette, az bizony Vízió! Alig várom, hogy ezt kicsit részletesebben is kifejtsék, akár egy forgatási fotó, akár már hivatalos és kész kép személyében. Addig marad annyi infó, hogy Paul Bettany-t kapcsolhatjuk hozzá is, csak kérdés, hogy hangot ad, mint Jarvis esetében, vagy megszemélyesítés is lesz. Most már csak Hulk és Thor maradt ki az eredeti csapatból, már megismerkedhettünk az újakkal is.

0 Tovább

Comic Con-poszter: Avengers: Age of Ultron

A tegnap bemutatott Ultron alcímű Bosszúállókhoz jött most újabb kettő, ezúttal Amerika Kapitány és Fekete Özvegy. Ez utóbbit ugyebár nem használják a filmekben, csak Romanoff ügynökként hivatkoznak rá, de mindegy is. A lényeg, hogy szalajt a marketing a Disney-nél, csiholják a tüzet jövőre. Előtte azért itt lesz még nekünk a Galaxis őrzői, amit most már mindenhol a "valaha volt legjobb Marvel-film"-ként tartanak számon.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek