Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Equalizer

Denzel Washington ismét csatlakozik a badass bácsik sorába, akik az igazság nevében odacsapnak pár rosszarcúnak. Antoine Fuqua új filmje erősen megidézi a Man on Fire-t, és ha Denzel 50 évesen is képes volt rá, miért ne lehetne hatvan évesen is! Csak remélhetjük, hogy nem lép a Taken mezejére, mert ezek az egyszeri ütős sztorik másodjára már laposodó lufik lesznek. Hazai bemutató szeptember 25., A védelmező címen keressétek a mozik műsorán.

0 Tovább

Képanyag: Olympus Has Fallen

Több poszter és az előzetes után most már állóképekkel is bombáznak, hogy a lelkes és hazafias amerikai közönség belelkesedjen a március 22-ei premierre. Az utolsó fotó pedig a Dexter-fanok szívébe csempészhet némi melegséget!

0 Tovább

Poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua új filmje kapcsán eddig is volt már poszter és előzetes, most kaptunk egy (szó szerint csak) félig új posztert. A kinti bemutató egyre közeleg, bő egy hónap múlva már nézheti is az elsődleges célközönségnek számító amerikai publikum (március 22.). A poszter szlogenjét elnézve ez bizony one-man nation, elvégre Butler fogja leszedni az ellent!

0 Tovább

Trailer, poszter: Olympus Has Fallen

Antoine Fuqua nem tökölt, összerakott egy elnökrablásos akciófilmet, melyben legyalulják a Fehér Házat (ez lesz Olympus, a titkosszolgálati kód alapján). A szereplőgárda nem karcsú, Aaron Eckhart, Gerard Butler, Morgan Freeman, Dylan McDermott, Ashley Judd és Melissa Leo a főbb szerepekben. Kinti bemutató a képanyagon (március 22.), nálunk még nincs dátum.

A tovább mögött a film posztere.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek