Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: San Andreas

Előre szólok, nem a GTA-féle filmverzió csöppent nyakunkba, csak Dwayne "The Rock" Johnson izmozik egy kis lokális világmegmentésben. Történik, hogy a fránya Szent András-törésvonal törik egy embereset, így szegény Kalifornia közelebb kerül a sziget létformához. Kettészakadnak családok, barátok, földnyelvek, a nagy összeomlásban pedig igyekszik a család egymásra találni - mellé hazafias módon menteni a legjavát. Főszerep adott, mert már mondtam, anya szerepében Carla Gugino, közös gyerek Alexandra Daddario - ezen ponton fel is teszem a kezem, nősülnék a családba, kérném A szikla atyai áldását a lánykérésre! Melléjük esik be Paul Giamatti, Ken Watanabe, Ioan Gruffud és Kylie Minogue révén celebfaktor is befigyel. A rendező Brad Peyton, akinek eddig (NEM) köszönhetjük a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja és az Utazás A rejtélyes szigetre című alkotásokat. Megrögzött folytatásvadász direktorról van szó, úgyhogy tekintsük ezt az Emmerich-féle 2012 sequeljének, hátha kevésbé fog fájni. Ámerikás bemutató 2015. május 29., egy olyan hónap zárófilmje lenne, amit az Avengers 2 nyit, a Pitch Perfect 2 és a Mad Max: Fury Road folytat, majd a Tomorrowland zár előtte egy héttel. California qrvára nem dreamin, már nem azért - de készüljünk, az Avengers 2-es lassított soundtrack vissza fog köszönni kb jó egy évig mindenhol.

0 Tovább

Poszter, trailer: Percy Jackson: Sea of Monsters

Még mindig gagyi a kidolgozás, a történet sem egy nagy eresztés, de Nathan Fillion miatt muszáj lesz... augusztus 15-éig várni itthon.

0 Tovább

Karakterposzter: Percy Jackson: Szörnyek tengere

Augusztus 15-én érkezik hozzánk a cseppet sem legendás Percy Jackson kalandjainak második felvonása, ahol már elönt minket a mitológia és a tengervíz egyaránt. A rendező Thor Freudenthal (Kutyaszálló, Egy ropi naplója), a főbb szereplők visszatérnek (Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Brandon T. Jackson).

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek