Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer - Hitman: Agent 47

Erősen B-filmesre sikeredett az első előzetes, így azt a kevés várakozást is megölte számomra, amit még a projekt iránt a sosemvolt gamer lelkem ringatott magában. Ettől függetlenül megnézős lesz, de cseppet sem biztos, hogy ez a főleg CGI-alátámasztású reboot felül tudja majd múlni az első próbálkozást. Aleksander Bach elsőfilmes megmérettetése, hozzá Rupert Friend címszerepben, míg Zachary Quinto és Hannah Ware csak menekül, hogy megvédjék a bujkáló Ciarán Hinds-et, aki az egész Hitman-tervért felel. Bemutató augusztus 28-án a tengerentúlon, nálunk még bizonytalan.

0 Tovább

Hitman-reboot

Még el se kezdődött a Fast & Furious 6 világ körüli turnéja, Paul Walker már fél szemmel egy hasonlóan nagy széria feltámasztásában gondolkodhat. Hitman szerepében vele képzelik el újraszabni az eddigi egyfilmes, de csúfos bukással végződő játékadaptáció filmes képét. A forgatókönyvet Skip Woods (Hitman, X-Men kezdetek: "Farkas", Die Hard - Drágább, mint az életed) és Mike Finch (Ragadozók) jegyzik közösen, míg a rendezéssel Aleksander Bach reklámfilm-rendezőt bízták meg, a projektet pedig Agent 47 címmel keressük a későbbiekben.

Igazából könnyű helyzetben van a projekt, a korábbi kétes fogadtatással övezett 2007-es változat Xavier Gens rendezésében nem tette magasra a lécet, ellengen Timothy Olyphant egész jól hozta a bérgyilkos szerepét. Közben azért érdekes, ha már reboot, akkor mit keres a fedélzeten Woods, aki az első próbálkozás szkriptjét is jegyzi... Várjuk a további fejleményeket, elvégre egy igen jó névnek övendő játékkarakter térhet vissza a vászonra.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek