Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Hot Tub Time Machine 2

Itthon nem sok vizet zavart 2010-ben az első rész, csak dvd-n dobták ki a kíváncsi keveseknek, miközben azért az illegális csatornákon zabálták a sztorit. Most megérkezett a folytatás, amit karácsonyra céloztak meg a felnőtteknek. John Cusack helyett Adam Scott lesz a 4. kerék, ezúttal pedig a jövőbe teszünk egy aprócska kirándulást a visszatérő Steve Pink rendező jóvoltából. Elsőre ugyanazt az egyszernézős, altesti poénoktól hemzsegő stílust kapjuk, na meg ciciket. 

U.i.: Meglestem az első rész imdb-lapját, 20 perce szakadok a röhögéstől a külföldi címek miatt...

Német: Hot Tub - Der Whirlpool... ist 'ne verdammte Zeitmaschine

Török: Jakuzi ekspres

0 Tovább

Poszter, trailer: Walter Mitty titkos élete

Az év utolsó felének talán egyik legjobb filmjével lesz dolgunk, ha hihetünk az eddigi előzeteseknek. Ben Stiller főszereplésével nem kis kalandokban lehet részünk, ha nyomon követjük Walter Mitty kalandjait. A szerelem, a mindennapi hőstettek és a világ megváltása is részét képezi ezen eseményeknek, melyeknek Kristen Wiig, Shirley McLaine, Adam Scott és Sean Penn is részese lesz. Hazai bemutató december 26.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek