Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karakterposzter: That Awkward Moment

A Movie 43: Botrányfilm producere, Tom Gormican gondolt egyet, hogy biztos jobb filmet csinál, mint az említett alkotás. Ezen felbuzdulva írt egy forgatókönyvet, megrendezte belőle a filmet, az előzetes alapján pedig már most kijelenthetjük, hogy jobb film született a That Awkward Moment személyében. Olyan zseniális fiatal sztárokat sikerült megnyernie, mint Michael B. Jordan, Miles Teller és Imogen Poots, a celebfaktort pedig Zac Efron hozza - aki egyre jobb színésszé válik. A most érkezett karakterposzterek is egész pofásak, muszáj lesz bevizsgálni majd a filmet. Amerikai bemutató január 31., nálunk még homályba vész.

0 Tovább

Trailer: Nymphomaniac

Megkaptuk az első hivatalos előzetest Lars Von Trier Nymphomaniac-jéhez. Az már tuti, hogy Cannes-ban nem indulhat - persze emögött nem csak a keményvonalas szexuális töltet, hanem a rendező korábbi botrányos viselkedése (náciéltető üdvözlés, stb...) rejlik. Az előzetesből kiderül, mindenki beteg szexuálisan, deviánsoké a világ!

0 Tovább

Poszter, trailer: Best Night Ever

A női egyenjogúság megköveteli, hogy a gyengébbik nem is megkapja a maga tróger filmjeit, amik mind az eksüvők lázában készülnek: Koszorúlányok (2011), Lánybúcsú (2012). Mostanra pedig már ötlet híján az összes ocsmányságot összeollózzák, amit cska látni sikerült, de nem csak ebben a témában. Jön itt Borat-kikacsintás, Másnaposok-klisék, minden, amin csak röhögtünk az elmúlt években. A rendezés és a forgatókönyv a Jason Friedberg - Aaron Seltzer páros lelkén szárad, akiknek olyan kiemelkedő alkotásokat köszönhetünk, mint a Spárta a köbön, Katasztrófafilm, Vámpíros film - minden, ami paródia és film van a címében nagyjából tőlük ered. Ezek után nemhogy nagy elvárások nincsenek, de előrevetít valamit egy tény: december 26-ától iTunes és VOD-terjesztéssel indul, mozikba csak január 31-én kerül majd. Arról nem beszélve, hogy a rendezők nevét csak a stáblista végén dobják be, a poszteren is inkább a producerek sikereit emelik ki... Csak nem szégyenlős lett valaki Hollywoodban?!?!

0 Tovább

Poszter, trailer: We're the Millers

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ismét együtt tolja egy komédia szekerét a 2011-es Förtelmes főnökök után. A sztori szerint egy kisstílű dealer (Sudeikis) megkapja élete megbízását, mellyel egy lakóbusznyi füvet kellene becsempésznie Amerikába. Rittyent is egy kamu családot, hogy hiteles legyen a mexikói túra: egy sztripper lesz a feleség (Aniston), egy szökött kiscsaj lesz a kamu lánya (Emma Roberts), valamint egy szűz srác a kamu fia (Will Poulter). A csempész memlóba hiba csúszik, nemzetközi nagyágyúk próbálják lekapcsolni őket, miközben ez a béna banda a túlélésre játszik. Azt külön kiemelném, mennyire brutál teste van Anistonnak még mindig, nem egyszer fogja fehérneműig leadni a textilt. A rendezős Rawson Marshall Turber, aki már bizonyított a Kidobóssal a műfajban. Amerikai bemutató augusztus 9., mifelénk síri csend.

0 Tovább

Trailer: Don Jon

Joseph Gordon-Levitt az idei Sundance-közönségnek már bemutatta rendezői debütálását, most meg is érkezett az első előzetes. A sztori szerint álomnő és álompasi összejön, majd csaj rajtakaoja srácot, hogy recskázik az éjjel közepén. Hősünknek el kell döntenie, hogy reallife döntögeti a sunát vagy marad az éjszakai recskapitány. Micsoda dilemma.

Azért az, mikor Marky Markra rappel a kocsiban JGL, az már meg is vette nálam a jegyet a moziba - akarom mondani a DVD-t, mert hogy ezt senki nem fogja bemutatn, az hót ziher. A tovább mögött meg a legkúlabb kép, amit az utóbbi hónapokban láttam.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Kings of Summer

Május 31-én debütál az amerikai mozikban az idei Sundance egyik legjobb alkotása, mely a tartalmas nyárra áhítozó kamaszfiúk új mentsvára lehet. A film tömve zseniális sorozatos arcokkal, most pedig a felnőtteknek szánt Red Band-tpusú előzetes landolt. Sajnos a hazai viszonyokat ismerve erre is csak DVD-n számítsunk.

0 Tovább

Poszter, trailer: Only God Forgives

Új előzetesek és egy poszter érkezett a Drive alkotópárosának, a rendező Nicolas Winding Refn és a főszereplő Ryan Gosling új filmjéhez, az Only God Forgives című alkotáshoz. Már az eddigi anyagok is ütöttek, de ez a film mind magasabbra teszi a lécet. Egész egyszerűen önkívületi transzba sodort a két nemzetközi előzetes!

0 Tovább

Poszter, trailer:Only God Forgives

Nincs arra szó, mennyire várós az a film, amelyben a Drive két főalakja, a rendező Nicolas Winding Refn és a főszereplő, Ryan Gosling újra közös munkába fogtak. A sztori szerint Gosling egy rendőrt alakít, aki a helyi maffiafőnökkel egy thai box-meccsel rendezné le. Ez nagyon vázlatos csak, kapunk az egyébként szigorúan felnőtt besorolású film előzetesében egészségtelen anyakomplexust Kristin Scott Thomas karakterén keresztül, a Kill Bill líraiságát mesze felülmúló hangulatot - hogy az akcióra is igaz lesz-e, azt meglátjuk. Magyar bemutatóról infó határban sincs, franciáknál májusban kezdik vetíteni. Gyenge kifejezés, hogy ütős lesz...

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-én érkezik James Franco aranyfoggal és négy picsával egy erősen 18-as karikás filmben. Amíg eltelik az a másfél hónap, addig egy kis alapanyag a szemnek nemzetközi karakterposzterek képében. Tudjátok, ez az a film, ahol Disney-sztárok (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) nagylánynak mutatják magukat! Kezdésnek a legjobban sikerült hölggyel, Ashley Bensonnal nyitunk, a tovább mögött pedig a többiek. Te melyiket tennéd ki a szobád falára?

0 Tovább

Vadállatok

Oliver Stone már nem annyira érdeklődő az amerikai néplélek és az aktuális vagy legalább korszakosan számottevő problémák mélyelemzése iránt. Mindezt a tényt könnyen le lehet szűrni mostani, Vadállatok című filmjéből, mely nagyjából nélkülöz bárminemű ilyetén szándékot, nemes egyszerűséggel szórakoztatást nyújt egy kegyetlenül rideg témát körüljárva. Lehet, hogy mindenért az alapanyag tehető felelőssé: Don Winslow most már azonos című könyve (korábban Barbár állatok címen futott) és életműve is az amerikai drogellenes harcok köré épült, többek közt a latin-amerikai kartellek ijesztő és brutális térhódítását emelve középpontba. Mindezt figyelembe véve Stone számára ez a fajta modern kori hozzáállás kicsit túlhaladottnak tűnik, ami nem egy rossz film létrehozásában csúcsosodik ki, szimplán csak nem mondja meg róla az ember, hogy ez Oliver Stone rendezése.

0 Tovább
12
»

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek