Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter: We're the Millers

Megérkezett a legújabb karakterposzter (eddigiek itt), így már a drogdíler, majd kamu apa, David (Jason Sudeikis) is bemutatkozott. Akire és amiért várunk, Jennifer Aniston és valamiféle sztriptíz-alap.

0 Tovább

Poszter: We're the Millers

Karakterposzterek érkeztek az itthon Családi üzelmek címen augusztus 22-én érkező kamucsaládos drogfutár-filmhez. Előbb a zsengék, Emma Roberts és Will Poulter kapta meg tőmondatos jellemzéssel megspékelve a magáét.

0 Tovább

Poszter: The World's End

Edgar Wright trilógia-záró filmje (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok), melyben Simon Pegg és Nick Frost válogatott társak oldalán világot ment. Most fél tucat karakterposztert kaptunk, hogy előre memorizálni tudjuk, akiket érdemes lesz. Angol bemutató július 19.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Family

Luc Besson ismét rendezőként jelentkezik, a korábban Malavita munkacímen futó alkotásban Robert de Niro egy tanúvédelem alatt álló ex-maffiózót alakít, aki családjával együtt Franciaországban kezd új életet. A feleség Michelle Pfeiffer, a gyerekek Dianna Agron és John D'Leo, míg a tanúvédelmi program felelőse Tommy Lee Jones. Amerikai bemutató szeptember 20., nálunk még nincs időpont.

0 Tovább

Kritika: Másnaposok 3

Minden idők legsikeresebb R-kategóriás szériájának elvileg a végére értünk. Három 30-as csóka másnapos emlékezet-túráját követhettük végig, mindezt 4 éven belül sikerült trilógiává emelni, ami azért nem rossz eredmény. Persze a második rész erős önismétlése és kreatív túlzásai érezhetőek a 3. rész eddigi jegybevételein (nagyjából feleannyit teljesített eddig, mint az elődök ugyanennyi idő alatt), de vitathatatlanul az egyik legmeghatározóbb kanmuri-élmény, amire csak vágyhatunk. Már ha a pisztolyozás, a túladagolt Gina és nyugtató annak számít, na meg a tetoválás, a saját fogunk kihúzása, a szégyenteljesebbnél keményebb emlékek megtekintéséről a telefonon/kamerán már nem is beszélve. Mostani információink szerint elértünk a záráshoz, de persze ki tudja, mi lesz a vége - főleg, ha feltornázná magát minimum 350 millió dollár környékére, ami a nemzetközi bevételek alakulási tendenciái szerint nem kizárt.

0 Tovább

Poszter, trailer: 100 Bloody Acres

Beteg ausztrál horrorkomédia a láthatáron, melyben helyi kisvállalkozók próbálnának meg újabb hullákat gyártani a biznisz életben tartásához. Amerikai bemutató június 28., mi meg várjunk majd a DVD-kiadványra.

0 Tovább

Poszter: This is the End

Hat karakterposzter az év egyik világvége-felütésű komédiájához. Itthon augusztus 22-én debütál.

0 Tovább

Poszter, trailer: We're the Millers

Jennifer Aniston és Jason Sudeikis ismét együtt tolja egy komédia szekerét a 2011-es Förtelmes főnökök után. A sztori szerint egy kisstílű dealer (Sudeikis) megkapja élete megbízását, mellyel egy lakóbusznyi füvet kellene becsempésznie Amerikába. Rittyent is egy kamu családot, hogy hiteles legyen a mexikói túra: egy sztripper lesz a feleség (Aniston), egy szökött kiscsaj lesz a kamu lánya (Emma Roberts), valamint egy szűz srác a kamu fia (Will Poulter). A csempész memlóba hiba csúszik, nemzetközi nagyágyúk próbálják lekapcsolni őket, miközben ez a béna banda a túlélésre játszik. Azt külön kiemelném, mennyire brutál teste van Anistonnak még mindig, nem egyszer fogja fehérneműig leadni a textilt. A rendezős Rawson Marshall Turber, aki már bizonyított a Kidobóssal a műfajban. Amerikai bemutató augusztus 9., mifelénk síri csend.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Kings of Summer

Május 31-én debütál az amerikai mozikban az idei Sundance egyik legjobb alkotása, mely a tartalmas nyárra áhítozó kamaszfiúk új mentsvára lehet. A film tömve zseniális sorozatos arcokkal, most pedig a felnőtteknek szánt Red Band-tpusú előzetes landolt. Sajnos a hazai viszonyokat ismerve erre is csak DVD-n számítsunk.

0 Tovább

Poszter, trailer: Stuck

Madeline Zima talán kilép a dugnivaló kamaszlány karakteréből, amit a Californication első része aggatott rá. A film egy egyéjszakás kaland és annak utóéletét helyezi középpontba, amikor is a jót kefélő páros forgalmi dugóba keveredik, így szükségszerűen igyekeznek megismerni egymást, ha már más lehetőségük nincs az idő elütésére. A férfi főszerepet Joel David Moore játssza, a rendező pedig Stuart Acher. Az amerikai bemutató valamikor idénre tehető, pontos dátum még nincs.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek