Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: The Strain

A tavalyi évad egyik legnagyobb várakozásokkal induló sorozata kétségtelenül Guillermo del Toro szériája, a The Strain volt. A kezdeti pozitív felhangok szép lassan a semleges vagy negatív irányba ereszkedtek le, de a folytatás az FX csatorna révén nem volt kérdéses, hiszen a 2014-es év elsőszámú premiersorozata lett. A kivételesen egyedi látványvilág, az egyébként ötletes, de sok helyen kifacsart és elnagyolt alapsztori miatt nagyon megosztó lett az eredmény, amit a mostani poszter és teaser trailer is csak megerősít. A szereplők közül visszatér mindenki, Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde és Richard Sammel is. A második évad showrunnere ismét Carlton Cuse lesz, bizakodhatunk az erőteljes folytatásban. Amerikai premier valamikor augusztusban.

0 Tovább

Trailer-halom

Annyi szép és jó történt egy napon, hogy szépen csokorba gyűjtve osztom meg veletek. Lesz itt animáció a kisebbeknek és a képregényeseknek is, horror, misztikus akció és tv-sorozat is!

A Repcsik első része közepes siker volt, 50 milliós költségvetésre 200 milliós bevétel jutott, így várható volt a folytatás. 2014. július 18-án érkezik a kinti mozikba, hozzánk még nincs dátum.

0 Tovább

TV-spot - Bates Motel

Igen, televíziós sorozat lett Norman Bates (Freddie Highmore) kamaszkorából, ahogy a későbbiekben látható, karszékre mumifikálódott mama, Norma (Vera Farmiga) megveszi a motelt és elkezdi üzemeltetni. Lentebb pár (szó szerint) lélegzetvételnyi tv-spot látható, mintegy kedvcsinálónak. A sorozat élesben március 18-ával debütál az A&E Network-ön.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek