Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Thor: The Dark World

Megérkezett az első mozgókép és (pár nappal korábbról mellékelve) az első poszter is a kalapácsos Superman sztorijának késő őszi folytatásához. Visszatérnek a szereplők, azonban ez az új ellenség egyelőre megfoghatatlanul semmilyen - értem én a földi pusztítás lényegét, de valahogy akkor sem az igazi. Aztán majd egy komolyabb, második trailer úgyis meggyőz, hogy kötelező Marvel-darab, mint eddig mind. Igen, ahogy az első Thor is! Hazai bemutató október 31.

0 Tovább

Poszter, trailer: Only God Forgives

Új előzetesek és egy poszter érkezett a Drive alkotópárosának, a rendező Nicolas Winding Refn és a főszereplő Ryan Gosling új filmjéhez, az Only God Forgives című alkotáshoz. Már az eddigi anyagok is ütöttek, de ez a film mind magasabbra teszi a lécet. Egész egyszerűen önkívületi transzba sodort a két nemzetközi előzetes!

0 Tovább

Trailer: Man on Steel

Azt hiszem, minden kétkedőt le fog nyűgözni ez a 3 perces előzetes, amely teljes mellszélességgel építi a legendás úton tovább a kék-piros nemzeti hős történetét - melyet most a Krypton pusztulásától Zod tábornok és csatlósai elleni harcig követhetünk, közben pedig a gyermekévektől sújtó kettős élet terhével is megismerkedhetünk. Emiatt lépett le Snyder a 300 folytatásától, s bár sokan féltették a tervezetet, már látni, hogy Nolan produceri bábáskodása mellett mit is sikerült tető alá hozni. A címszereplő Henry Cavill, mellette még Kevin Costner, Russel Crowe, Amy Adams, Michael Shannon emelkedik ki az előzetes bődületes beszippantása ellenére. Én most be is fordultam, hogy erre még két hónapot kell várni...

0 Tovább

Poszter, trailer: Romeo and Juliet

Ismét egy klasszikus hangvételű Shakespeare-adapt érkezik, mégpedig az igencska veretes féléből. Eszméletlenül jó stáblista, az előzetes alapján bizony erős drámaiság a középpontban, panasz egyelőre nincs is. A brit bemutató október 25., addig rághatják a rajongók a körmüket. A rendezés Carlo Carlei érdeme, aki kevésbé ismert rendező a hazai filmrajongók előtt, bár a Pio atya - A csodák embere remélhetőleg sokak számára ismerős. A főbb szerepekben Hailee Seinfeld, Douglas Booth, Damian Lewis, Paul Giamatti, Stellan Skarsgard, Natascha McElhone, Kodi Smit-McPhee. Mire ezt végig veszem, már látni akarom!

0 Tovább

Poszter, trailer: Hangover 3

Újabb poszter a farkasfalka elvileg záró kalandjához, talán az eddigi legkeményebb - még ha az új előzetes inkább csak átlagos...

0 Tovább

Poszter, trailer: Filth

Őszintén várós, mikor Irvine Welsh (Trainspotting) újabb regénye kerül feldolgozásra. Azok a személyes és mikrotársadalmi tragédiák ábrázolása, amivel ő elénk tárja a nagy skót nyomort, egyszerűen felemelő, miközben gyomorforgatóan le is taglóz. Mindehhez ismételten egy zseniális színész, James McAvoy adja az arcát, főszereplőként láthatjuk ennek a bipoláris, perverz, drogfüggő, alkoholista, pszichopata rendőr képében, ahogy próbál megküzdeni a mindennapjaival, hogy visszanyerje családját is. A rendezés az eddig széles körben kevésbé ismert Jon S. Baird érdeme. Egy baromira erős filmelőzetes és egy veszettül jó poszterrel szolgálnak nekünk. Brit bemutató szeptemberben.

0 Tovább

Poszter, trailer: Tarzan 3D

Német koprodukcióban fog érkezni a legújabb Tarzan-feldolgozás, mely 3D-animációként tárja majd elénk a dzsungel hősének kalandjait. A szinkronhangok terén Kellan Lutz lesz Tarzan, egyéb érdemi hírrel nem tudok beszámolni - illetve ez sem az, elnézve a grafika minőségét... Ha valaki mégis érdeklődne, az bírja ki október elejéig, akkor indulnak az európai bemutatók.

0 Tovább

Poszter, trailer: Elysium

Neill Blomkamp új filmje nagyon jó kis alapanyagnak bizonyul sci-fi körökben, nyálcsorgás követi is. 2159-re az emberiség ketté szakadt: míg a gazdagok az űrben keringő állomásokon élnek, addig a szegények az egyre sivárabb Földön tengetik mindennapjaikat. Ebbe a posztapokaliptikus idillbe köpne bele Max (Matt Damon), aki egy titkolt technológia révén hozná vissza az egyensúlyt a globális társadalomba. Amerikai bemutató augusztus 9., itthoniról nincs hír.

Update: lecserélve az előzetes a jobb felbontású angol felirattal bíróra.

0 Tovább

Címlap, trailer: Behind the Candelabra

Steven "Ez lesz az utolsó filmem" Soderbergh most az HBO megbízásából rittyentett egy hangulatos kis tablót Liberace és a nála sokkal fiatalabb szeretője, Scott Thorson hatéves kapcsolatához. Annyi leszűrhető, Michael Douglas botrányosan sok plasztikai kezelésen esett át a szerep kedvéért, míg Matt Damon hozza azt, amit a fanyalgói mindig is gondoltak róla. Egyelőre csak egyetlen bemutatóról tudni, a szeptember 18-ai francia premierről.

0 Tovább

Poszter, trailer: Rush

Ron Howard vászonra vitte a Forma 1 egyik legkiemelkedőbb pilótapárosának versengését, annak minden drámájával és komédiájával együtt - ezzel a Frost/Nixon óta először doglzoik együtt Peter Morgan forgatókönyvíróval, várjuk is a hasonlóan minőségi megvalósítást. Niki Lauda szerepében Daniel Brühl szinte már klónként funkcionál, míg James Hunt megformálója, Chris Hemsworth hozza mindazt, amit az F1 hőskora jelentett a férfiak és a nők számára is. Sajnos poszter terén egy korai kiadással bírunk csak, ami így is hangulatos, míg az előzetes túlszárnyalta látvány terén az eddigi várakozásaimat. Bemutató szeptemberben, hazairól még nincs hír.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek