Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Horrible Bosses 2

Megjött a 2011-es Förtelmes főnökök folytatása - vagyis csak ahhoz a red band trailer! Ha csak kicsit, de visszatér a lesittelt Kevin Spacey, újra nyeregben Jennifer Aniston és persze egyesül a szimpatikus lúzer trió: Jason Sudeikis, Charlie Day és Jason Bateman. Egyelőre még csak teaser a cucc, nem sok történést fednek fel nekünk, de a slow mo-walk vitte a prímet. Amerikai bemutató november 26.

0 Tovább

Poszter, trailer: Foxcatcher

A film, amelyben Steve Carell drámai képességei és Channing Tatum elcsúfítása mellett egy tragikus sorsú olimpikon történetét ismerhetjük meg. A téma és a kivitelezés alapján Oscar-szagot gyanítok... Amerika bemutató november 14.

Update: Jött egy új teaser a filmhez, úgyhogy már van mit vizsgálgatni - egyre erősebb az Oscar-szél.

0 Tovább

Trailer: The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Dübörög a mostanság legsikeresebb tini franchise, az Éhezők viadala. Most jön novemberben a 3. könyv első felének filmadaptja, ezen alkalomból pedig kaptunk egy hóvakságban szenvedőknek kevésbé ajánlott teasert. Snow papa (aki nem Jon Snow papája) szelíd hangon felhív és fenyeget, attól függ, melyik oldalon is állsz. 

A szlogen pedig: Unity, Prosperity, Sacrifice (Egység, Jólét, Áldozat), mintha egy jóféle EU-ellenes magyar választási reklámot látnánk nemzetközi piacra...

Panem et circenses!

0 Tovább

Teaser trailer: Sherlock 3. évad

Sherlock él!

Kaptunk fél percnyi, szinte nyúlfarknyi bepillantást a Sherlock 3. évadához. Január 19-én érkezik a BBC One-on adásba, addig fél lábon is ki kell bírnunk a mostanság talán legmenőbb sorozat évadpremierjét.

Update: Január 1-jén debütál a BBC One műsorán, 19-én a PBS-nél!

0 Tovább

Poszter, teaser: Noé

Darren Aronofsky sokak meglepetésére a Fekete hattyú után igazi nagyköltségvetésű hollywoodi darabhoz adja a nevét, mellyel négyévnyi kihagyás után láthatunk majd magyar idő szerint március 27-én újabb alkotást a neves rendezőtől. Noé története merész vállalkozásnak hat, elvégre egy biblikus apokalipszis-történettel van dolga, ráadásul a hírhedten nehezen kezelhető Russel Crowe-t választotta címszereplőnek. Hozzá jött még Jennifer Conelly, Logan Lerman, Emma Watson, kész is a stáb nevesebb része. Az eddigi teaserek alapján a látvánnyal nem lesz gond, de pletykálják, a sztorival bőven lesz... Mindezek ellenére várjuk az első teljes előzetest, addig pedig az épphogy félpercnyi, de három felvonásos teaserekkel kényeztessük magunkat.

0 Tovább

The Expendables 2 - teaser trailer

Az utóbbi két évtized legjobb izommozija folytatódik, ez nem újdonság. Ami azonban az, nem más, mint az egyperces teaser trailer!

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek