Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képanyag: Olympus Has Fallen

Több poszter és az előzetes után most már állóképekkel is bombáznak, hogy a lelkes és hazafias amerikai közönség belelkesedjen a március 22-ei premierre. Az utolsó fotó pedig a Dexter-fanok szívébe csempészhet némi melegséget!

0 Tovább

Képanyag: Sin City: A Dame to Kill For

Már zajlik a 2000-es évek egyik legjobb képregényes adaptációjának, a 2005-ös Sin City folytatásának forgatása. A színészek nagy része visszatér (Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dwason) lesznek új szereplők is (Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Josh Brolin, Jeremy Piven), lesz azonban, akit a sztori szerint már új színész fog eljátszani. Az első felvonásban Dwight szerepében még Clive Owen nyújtotta a rideg profit, mostanra viszont Brolinnal helyettesítik. Ahogy megszokhattuk, full CGI-háttér köszn majd vissza (ennek egy behind the scenes-fotója a tovább után látszik - rajta a rendező Robert Rodriguez is). Kinti bemutató október 4., nálunk egyelőre nincs időpont.

0 Tovább

Képanyag: A végzet ereklyéi: Csontváros

Holnap mutatják be az egyik mostani nagy tinikedvenc regény filmes adaptációját, a Lenyűgöző teremtmények című filmet, de máris egy nyári, hasonszőrű premierrel szemezhetünk. A végzet ereklyéi: Csontváros az első része Cassandra Clare regénysorozatának, melyben egy átlagos brooklyni lány kerül szembe múktjának titkaival és a mindent uraló természetfeletti erőkkel. A Föld megtisztítását célul kitűző árnyvadászok egyik tagját, a Jace szerepében látható Jamie Campbell Bower köszönthetjük az alábbi fotón (előzetes erre) - további szereplők: Lilly Collins, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Robert Sheehan. Hazai bemutató egyelőre nincs, kint augusztus 23. UPDATE: A tovább mögött új fotók a filmből: Lilly Collins, Robert Sheehan, Jonathan Rhys Meyers

0 Tovább

Képanyag: Riddick

Még mindig nincs mozgókép Vin Diesel idei másik nagy dobása (az egyik a Halálos iramban 6), a Riddick kapcsán, csak a fránya állóképek: hol Karl Urbannal közösen, hol csak a sárban fetrengve. Most nagy valószínűséggel még a sáros önsajnáltatás előtt járunk az események sorában, de akkor is, inkább a trailer jöjjön, mintsem heti egy képkocka. Messze még a szeptember 6-ai kinti bemutató, de remélem, a Halálos iramban 6 bemutatójára már meglesz az előzetes.

0 Tovább

Képanyag: Nymphomaniac

Megérkezett Lars von Trier új filmjéhez az első fotó. Eddig is rajongtam a rendező beteg látásmódjáért, az Antikrisztus egyenesen a kedvencem tőle (még ha utána a Melankólia kissé megfeküdte a vidám vasárnapom). Ezek után egy film, amelyben Charlotte Gainsbourg nimfomániásként tér vissza, egyenesen kötelező darabbá vált! Főleg, miután meglett a színészgárda többi része: Stellan Skarsgard, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen és Uma Thurman. Epic gangbangnek nézünk elébe! Addig álljon itt e fotó, egy sötét sikátorban eszméletlenül fekvő nőről (aki így elsőre Gainsbourgra hajaz). Az Antikrisztus művészi torture porn-ja után felemelő lesz! A film május 30-án kerül bemutatásra Dániában - bár bizakodnék egy Cannes-i botrányvetítésben.

0 Tovább

Képanyag: A magányos lovas

A múltkori poszter után most kaptunk egy állóképet, melyben Johnny Depp és a ló megismerkedésének lehetünk szemtanúi - háttérben a lepukkant Armie Hammer.

0 Tovább

Képanyag: Welcome to the Punch

Az előzetes már kijött, most az állóképes vizet borzolják fel az új McAvoy-Strong filmmel. Jó kis brit gengszterfilm London városából, ahol a bűnöző és a bűnüldöző kénytelen szövetségre lépni. Brit bemutató március 15., nálunk...

0 Tovább
12
»

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek