Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Képanyag: Rush

Már az előzetes is meggyőzött, hogy szép és jü lesz Howard új filmje, de ezek a képkockák, főleg a régi Lotus és Olivia Wilde esküvői ruhás látványa vitte a lelkem a rosszba, ezt bizony látni kell. Főleg, hogy az egész ből süt egy hedonista megvalósítású retró pornó, ahogy a karaktereket és a környezetet elnézem - na igen, a hőskor...

0 Tovább

Képanyag: Man of Steel

Kapjuk most már a nyár egyik legjobban várt filmjének képanyagait is. Csak remélni tudom, hogy tényleg működőképes változat lesz, Snyder és Nolan párosa elég ütősnek hat az előzetesek után is. Míg Superman öltözete eddig is ismert volt, most Zod tábornok látható teljes pompájában - így már hiteles csillagközi hódító és hadúr részemről.

0 Tovább

Képanyag: Elysium

A tegnapi, epikus történettel bíró előzetes után most kaptunk egy "szolidabb" képgalériát (thx 2 EW) Blomkamp új filmjéhez.

0 Tovább

Képanyag: Elysium

Messze még a premier (USA 08.09., hazairól nincs hír), azonban lassan érik egy jóféle előzetes Neill Blomkamp új filmjéhez, az Elysiumhoz. Ha az a rendező, aki a 2009-es év egyik legjobb sci-fijét letette az asztalra, visszatér a műfajhoz (3 évnyi szünet után), ráadásul Sharlto Copley személyében más is visszatér a District 9-ból. Hozzájuk csapódik a kopaszra borotvált Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Alice Braga és Wagner Moura is, akkor az mindenképp kiérdemli megelőgezett bizalmamat. 

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Place Beyond the Pines

Kaptunk egy kis képes jóságot Derek Cianfrance (Blue Valentine) új filmjéből, melyben ismét Ryan Gosling a főszerepben, mellé Bradley Cooper és Eva Mendes a színészgárdához csatolva. A filmet most hétvégén mutatják be az Egyesült Államokban, egyelőre limitált vászonszámon. Hazai bemutatóról nincs hír.

0 Tovább

Képanyag, poszter: The Wolverine

Szerdára ígérik az első előzetest The Wolverine háza táján, addig kaptunk az EW-nek köszönhetően 8 fotót, melyen mindenki bevizsgálhatja, mennyire sikerült az Adósság és becsület hangulatát megidézni. Egyelőre, tanulva a 2009-es csalódásból, várakozó állásponton vagyok, az előzetes pedig meg fogja szabni, merre mozduljon ez a szint. A poszter az éppenséggel siralom, még Paintben is lehet, hogy megcsinálják ugyanezt a hozzáértők, nemhogy hivatalos sajtókiadványként PS-mesterek... A képeken Logan (Hugh Jackman), Mariko (Tao Okamoto), Viper (Svetlana Khodchenkova) és Yukio (Rila Fukushima). Hazai bemutató 07.25.

0 Tovább

Képanyag: The Wolverine

Kaptunk egy kis csokor képet Hugh Jackman oneman-showjához, The Wolverine-hez. A 2008-as 2009-es, csúfos szakmai eredményt felmutató előzmény után ideje is volt némi keményebb alaphoz nyúlni, amihez Frank Miller Adósság és becsület című kötete tökéletesnek tűnik. A Japánban játszódó történetben jakuzák, szamurájok és egyéb finomságokat felvonultató adaptáció júlus 25-én kerül mozikba - amihez nagyon várjuk már az előzetest.

0 Tovább

Képanyag: Dead Man Down

Jövő héten debütál az amerikai mozikban Niels Arden Oplev első amerikai filmje, a Dead Man Down. A főszerepben Colin Farrell, a rendezővel már A tetovált lány eredeti svéd változatában együtt dolgozó Noomi Rapace, valamint a főgonosz szerepében Terrence Howard. A filmhez most kaptunk pár brutálisan kedvcsináló, hangulatos fotót, hogy mikor kapjuk a filmet, az már más kérdés...

0 Tovább

Képanyag: A csodálatos Pókember 2

A 2014-es blockbuster-szezon egyik indulója lesz majd a tavalyi Pókember-film folytatása. Visszatér a rendező Marc Webb, a főszereplő Andrew Garfield és Emma Stone is, hozzájuk csatlakozik a gonoszok oldalán Jamie Foxx (Electro) és Paul Giamatti (Rhino). A forgatás már zajlik, lényegében csak Garfielddal, róla pókjelmezben és civilben is kapjuk a fotókat. Amerikai bemutató '14.05.02.

0 Tovább

Képanyag: Vasember 3

Még mindig dübörög a gépezet, most három képet kaptunk a filmmel kapcsolatban. Ideje lassan egy új előzetesnek, vagy csak egybe fűzni az eddig kiadott fotókat.

0 Tovább
«
12

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek