Tiesto remixével támad a Fantom Protokoll az interneten

Mindenki ismeri a Mission: Impossible fülbemászó főcímzenéjét, amelyet még a hatvanas évekbeli klasszikus tévésorozat számára komponált Lalo Schifrin. E dallam remixével mutatkozik be napjaink egyik legkreatívabb DJ-je, Tiesto a Mission: Impossible – Fantom Protokoll Rio de Janeiro-i díszbemutatóján. Az eseményt élőben közvetítik az interneten, kezdete magyar idő szerint december 14-én este 22 óra. A koncert és a sztárok piros szőnyeges belépője öt weboldalon is ingyen figyelemmel kísérhető:

CokeZero.com/Mission

MissionImpossible.com

Livestream.com/MissionImpossible  

www.facebook.com/tiesto

www.facebook.com/cocacolazero

A film sztárjai – Tom Cruise, Paula Patton – és Brad Bird rendező, valamint más hírességek az esemény ideje alatt Livestream chaten közvetlenül válaszolnak a rajongók feltett kérdéseire.

(Mission: Impossible – Ghost Protocol – hazai bemutató: most csütörtökön!)

 

 

Túszul ejtették Scorsese filmjét Párizsban

Fogságba esett A leleményes Hugo Párizsban. Martin Scorsese legújabb művét sztrájkoló dolgozók helyezték zár alá: annak a filmlabornak a munkatársai, ahol a kópiákat sokszorosították. Az alkalmazottak a cég várható megszűnése ellen tiltakoztak. Mivel nagy számú, 140 kópiáról volt szó, attól lehetett tartani, hogy A leleményes Hugo nem tud eljutni elég nézőhöz, ezért a francia forgalmazó és a filmet gyártó egyik produkciós cég egy római labort riasztott, ahol gyorsan sokszorosították a hiányzó példányokat. „A leleményes Hugo egyik főhőse Georges Méliés, a filmművészet francia úttörője, ezért különösen szerencsétlen lett volna, ha pont Franciaországban nem tudunk a tervezett 700 kópiával elindulni” – mondta Victor Hadida, a filmet forgalmazó Metropolitan Filmexport elnöke, hozzátéve, ettől függetlenül együtt érez az állásukat féltő alkalmazottakkal.

(Hugo 3D – hazai bemutató: 2012. február 16.)

 

Mindjárt megint elkel Ryan Reynolds

Súlyosra fordult a helyzet! Blake Lively bemutatta a családjának barátját, Ryan Reynoldsot, ami azt jelenti, komolyan gondolják kapcsolatukat. A Pletykafészek című sorozat szőke sztárja nyár óta a jár legszexibnek kikiáltott színésszel, és nem titkolja, teljesen odavan érte. A Lively-szülők is elégedettek a lány választásával. Annyi még kiszivárgott, hogy Ryan azért nem akarja elkapkodni a házasságot, mert még csak tavaly vált el Scarlett Johanssontól, ezért úgy érzi, nem muszáj rögtön oltár elő rohanni.

Reynolds legközelebb Denzel Washingtonnal lövi szét fél Rio de Janeirót a Védhetetlen című akciófilmben. CIA-ügynököt alakít, akinek egy renegát kollégáját (Washington) kell őriznie egy rejtekhelyen. Hiába titkos az objektum, ismeretlen fegyveresek törnek rájuk, ezért menekülniük kell. Hősünk ekkor hasznát veszi kivételes képességeinek, no meg annak, hogy foglya a CIA egyik legfélelmetesebb tisztje volt.

(Safe House – hazai bemutató: 2012. február 16.)

 

 

Zúgolódnak a KStew-rajongók a Hófehér-előzetesek miatt

Kristen Stewart, vagy a rajongóknak csak KStew a címszereplője a Hófehér és a vadász című akció-fantasynek, ehhez képest a két előzetesben meg sem mukkan. A fiatal színésznő rajongói nem értik, miért a gonosz királynőt alakító Charlize Theron került előtérbe, s már van, aki gunyorosan azt a tanácsot adta a stúdiónak, hogy a film címét változtassák meg, legyen inkább The Charlize Theron Show. Pedig nem árt türelemmel lenni, mert a premierig még jó pár hónap hátra van, és az újabb előzetesekben Hófehér is biztosan meg fog szólalni: nyilván arról van szó, hogy lassan adagolják az információt, hogy ezzel is fokozzák a feszültséget.

A Grimm-testvérek klasszikus meséje alapján készült film alkotói kissé elrugaszkodtak az eredetitől, mert Hófehér vezetésre termett harcos, kiképzőtisztje a veszedelmesen jóképű vadász (Chris Hemsworth), a törpék láttán pedig Walt Disney sírva adná vissza mind a 22 Oscarját.

(Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május 31.)