Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Lovelace

Megkaptuk az első előzetest ehhez a nagyon várt alkotáshoz. Mi tagadás, generációk életét befolyásolta Linda Lovelace aktív munkássága és annak utókorra gyakorolt hatása - elég csak a magányos férfiak vágyait felkeltő és akár ki is elégítő pornóipar mai termékeire gondolni. Ezek közül egy sem lenne, ha a fent nevezett hölgy nem forradalmasítja a műfajt a ma már nem is olyan nyersnek ható Deep Throat révén. A szexikon státusz mellé azonban az árnyoldal is bőségesen kijutott szegénynek, amint az már az előzetesből is leszűrhető. Elképesztően jó szereplőgárda (Amanda Seyfried, Peter Sarsgaard, Hank Azaria, Bobby Cannavale, James Franco, Juno Temple, stb.), nagyon hnagulatos és korhű megjelenés, precíz zeneválasztás. Kötelező darabnak tűnik, nincs rá jobb szó. Amerikai bemutató augusztus 9., hazairól nagyjából ne is álmodjunk.

0 Tovább

Címlap, trailer: Behind the Candelabra

Steven "Ez lesz az utolsó filmem" Soderbergh most az HBO megbízásából rittyentett egy hangulatos kis tablót Liberace és a nála sokkal fiatalabb szeretője, Scott Thorson hatéves kapcsolatához. Annyi leszűrhető, Michael Douglas botrányosan sok plasztikai kezelésen esett át a szerep kedvéért, míg Matt Damon hozza azt, amit a fanyalgói mindig is gondoltak róla. Egyelőre csak egyetlen bemutatóról tudni, a szeptember 18-ai francia premierről.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek