Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Grown Ups 2

Visszatérnek a családapák, hogy újra a kisváros trónjára üljenek. Ezúttal nem egy hosszú hétvége a cél, hanem életvitelszerűen rendezkednek be egykori sikereik helyszínén. Persze össze kell akasztani a bajuszt a mai menő srácokkal, akik egyébként inkább valami poszt '80-as évekbeli utánérzet megformálói, mintegy kamaszkori másukat adva hőseinknek. Visszatér Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James, Salma Hayek, Maria Bello, az újak közt köszönthetjük Shaquille O'Neilt, Taylor Lautnert, Milo Ventimiglia-t, Andy Samberget. Amerikai bemutató július 12.

0 Tovább

UIP-hírek

Nem öncélú a gyilkolás a Vadállatokban

Salma Hayek is csatlakozott Oliver Stone rendezőhöz Vadállatok című új filmje védelmében. A minap Budapesten előadást tartott rendező magyar közönségének is elmondta, azért olyan sok a kegyetlenkedés a filmben, mert a drogkartellek világa ilyen, és ő mindig a valóságról akar mesélni. A mexikói származású színésznő, aki a Vadállatokban egy drogkartell vezetőjét alakítja, most megtoldotta Stone magyarázatát egy lépéssel.

- Realisztikusan ábrázoljuk a sok gyilkolást, mert így mennek a dolgok a drogháborúban, de van ennek egy mélyebb üzenete is - mondja Salma Hayek Múmialegújabb interjújában. - Azzal, hogy bemutatjuk a sok vérontást, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy aki drogot vásárol, maga is elősegíti az erőszak terjedését. Minél több drog fogy, annál kegyetlenebb a drogháború, elég csak arra gondolni, hogy Mexikóváros agglomerációjában már a hadsereg is harcol a drogkartellekkel, nem csak a rendőrség. Erre eddig csak vidéken volt példa.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek