Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Marvel's Daredevil

Így néz ki egy sorozat előzetese, ha a Marvel pénze és a Netflix tökössége találkozik? Lecsupaszított és emberi Matt Murdock (Charlie Cox), aki bizony vérzik és szenved a kínoktól, de akkor is (vak) igazságot tesz. Talán ezt az utat kellett volna bejárni az Agent of S.H.I.E.L.D.S. kapcsán is, bár az tény, annak a közepes sikere tette lehetővé, hogy a Marvel a kisebb képernyőn is szárba szökkentse terveit. Mellépszerepekben Elden Henson, Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio. A sorozat április 10-én a 13 részes első évaddal debütál a Netflixen, aki rajongó, azt ezzel a pár képsorral bőven meg is nyerték.

0 Tovább

Trailer: Sin City: A Dame to Kill For

Jött egy nagyoknak szánt előzetes, amivel egyre jobban sikerült bebizonyítaniuk, hogy mennyire elcseszetten kierőszakolt ez a folytatás. Stílustalan a zenei aláfestés, túlzsúfolt a placc a kurvák miatt és egész egyszerűen izomszag leng körül mindenkit. Persze Eva Green mellei azért mégmindig megérnek egy misét, Jessica Alba gyerek mellett is szeret vetkőzni, ha arról van szó, Rosario Dawson meg egy vad prostikirálynő. Bruce Willis az a szellem, akit látnak az emberek, Joseph Gordon-Levitt mániákus Eiljah Wood-klón, Josh Brolin lenne a Clive Owen utáni űr betöltője, Mickey Rourke meg beleragadt a szerepbe. Az azonban indokolatlan számomra, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez nyitja a trailert. Hazai bemutató augusztus 21., de nem érzem a mozis létjogosultságot, mert még a látvány is gyengébb...

0 Tovább

Poszterek: Guardians of the Galaxy, Horns, Sin City: A Dame to Kill For

Zsinórban 3 posztert is bevizsgálhatunk, amik esetében nem mindenhol pozitív az élmény.

A Guardians háza táján már megismerhettük Yondu árnyékát, aki az intergalaktikus sztoriba hoz egy újabb, Marvel-univerzum szinten átívelő szálat hozó földönkívüli, aki az egyik alapító is. Michael Rooker zseniális választás, arcra is tökéletesen idegen.

0 Tovább

Poszter, trailer: Gimme Shelter

Igaz történet egy lányról, aki 16 évesen, várandósan, anyja káros környezetéből kiszakadva próbálja megtalálni a nagymenő Wall Street-i apucit és egy szebb életet. Helyette egy elutasító férfit, valamint egy női menedéket talál magának, ahol a hozzá hasonló terhes fiatal lányok tudják világra hozni gyermeküket és rendbe hozni saját életüket. Vanessa Hudgens szép kis metamorfózison ment át a szerep kedvéért (ahogy az anyukát alakító Rosario Dawson sem fukarkodik a narkós anyuka külsejével), amit az eddigi kritikák örvendve fogadtak. Melléjük még Brendan Fraser, James Earl Jones és Stephanie Szostak társul. A rendező-forgatókönyv-író Ron Krauss végleg maga mögött tudhatja az Alien Hunter - Az idegenvadász szégyenét, a 2010-es Amexica után ismét megmutatta, van benne tehetség. Amerikai bemutató január 24.

0 Tovább

Kritika: Transz

A kamaszokat sem elrettentő horrorok, az ötlettelen sablonvígjátékok és a képregényes folytatások korában igazán üdítően hat egy egyedi, elgondolkodtató és feszültséggel teli thriller. Persze az sem árt, ha jól sikerül a kivitelezés, de Danny Boyle rendező esetében a csalódás nem létező faktor. Na jó, a Gettómilliomos túlértékelt, de ettől függetlenül jó film, a Napfény a kis költségvetésű sci-fi, míg a 28 nappal később a hasonló árkategóriájú horror mintapéldánya, a Trainspotting pedig úgy egyébként a drogfilmek egyik legjobbja. Ilyen előélet után egyértelmű, hogy várólistára kerül egy thriller, melyben a hipnózis révén az elme mélyén rejtőző csapdák és titkok sűrűjébe ránt minket a neves brit direktor.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek