Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kamatylista vs A végzet ereklyéi: Csontváros

Csütörtöktől két eltérő műfajú alkotás célozta meg a fiatalabb korosztályt, melyek közül igazából egyik sem hozta azt, amit vártunk volna tőlük: a Kamatylista csak egy a sok közepes felnőtt vígjáték közül, A végzet ereklyéi: Csontváros pedig ugyanúgy felsült, mint bármelyik Alkonyat-klón, akik betöltenék a poszt-edwardi teret a furcsa lényekkel teli emocionális maszturbációt erőltető filmek terén. Pedig mind a két induló igencsak jó előjelekkel indult, előbbi Aubrey Plaza révén egy nagyszerű és tehetséges fiatal komikát tudhatott főszerepben, míg utóbbi a regény nemzetközi sikerét lovagolta volna meg.

0 Tovább

Képanyag: A végzet ereklyéi: Csontváros

Holnap mutatják be az egyik mostani nagy tinikedvenc regény filmes adaptációját, a Lenyűgöző teremtmények című filmet, de máris egy nyári, hasonszőrű premierrel szemezhetünk. A végzet ereklyéi: Csontváros az első része Cassandra Clare regénysorozatának, melyben egy átlagos brooklyni lány kerül szembe múktjának titkaival és a mindent uraló természetfeletti erőkkel. A Föld megtisztítását célul kitűző árnyvadászok egyik tagját, a Jace szerepében látható Jamie Campbell Bower köszönthetjük az alábbi fotón (előzetes erre) - további szereplők: Lilly Collins, Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Robert Sheehan. Hazai bemutató egyelőre nincs, kint augusztus 23. UPDATE: A tovább mögött új fotók a filmből: Lilly Collins, Robert Sheehan, Jonathan Rhys Meyers

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek