Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Fury

2005 óta csak az 5. David Ayer-rendezés kerül a mozikba, de egytől egyik igazi keményfiúkról szólnak, legyen szó akárszolgálatban lévő vagy már leszerelt és civilben próbálkozó rendőrről. Jellemző rá a kézikamera, a nyers brutalitás és a leplezetlen őszinteség. Hőseire nem jellemző a patetikusság, csak a kötelességtudat és a kőkemény jellem. Most egy kicsit terepet cserél, az amerikai nagyvárosokban szolgáló rendőrök helyét a 2. világháborús amerikai katonaság veszi át. A háború vége felé járunk, már német földön ölik a nácikat a szövetségesek. Egy tankegység bevetéseit követhetjük nyomon, élén Brad Pitt-tel. A kis csapat (Pitt mellettLogan Lerman, Shia LaBeouf, Jon Bernthal, Michael Peña, Scott Eastwood) fémkasztniba zárt élete egycsapásra megváltozik, mikor szembe találják magukat 300 német katonával. Ayer eddigi filmjeiből kikövetkeztethetjük, messze nem lesz maradéktalan happy end a vége, sőt! Amerikai bemutató október 24., nálunk nem lenne szerencsés választás a közelmúltbeli tankos 23-ára emlékezve egy magyar bemutató.

0 Tovább

Poszter, teaser: Noé

Darren Aronofsky sokak meglepetésére a Fekete hattyú után igazi nagyköltségvetésű hollywoodi darabhoz adja a nevét, mellyel négyévnyi kihagyás után láthatunk majd magyar idő szerint március 27-én újabb alkotást a neves rendezőtől. Noé története merész vállalkozásnak hat, elvégre egy biblikus apokalipszis-történettel van dolga, ráadásul a hírhedten nehezen kezelhető Russel Crowe-t választotta címszereplőnek. Hozzá jött még Jennifer Conelly, Logan Lerman, Emma Watson, kész is a stáb nevesebb része. Az eddigi teaserek alapján a látvánnyal nem lesz gond, de pletykálják, a sztorival bőven lesz... Mindezek ellenére várjuk az első teljes előzetest, addig pedig az épphogy félpercnyi, de három felvonásos teaserekkel kényeztessük magunkat.

0 Tovább

Poszter, trailer: Percy Jackson: Sea of Monsters

Még mindig gagyi a kidolgozás, a történet sem egy nagy eresztés, de Nathan Fillion miatt muszáj lesz... augusztus 15-éig várni itthon.

0 Tovább

Karakterposzter: Percy Jackson: Szörnyek tengere

Augusztus 15-én érkezik hozzánk a cseppet sem legendás Percy Jackson kalandjainak második felvonása, ahol már elönt minket a mitológia és a tengervíz egyaránt. A rendező Thor Freudenthal (Kutyaszálló, Egy ropi naplója), a főbb szereplők visszatérnek (Logan Lerman, Sean Bean, Alexandra Daddario, Stanley Tucci, Brandon T. Jackson).

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek