Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Galéria: Jump Street-folytatások

A nagysikerű folytatások közé felkerülő 22 Jump Street végén a rendőr Ice Cube elkotyogja, hogy következőleg orvosi iskolába mennek főhőseink. Hivatalos folytatásról infó nincsen, állítólag kotyvasztják a 3. rész forgatókönyvét, addig pedig íme a film végén lévő potenciális folytatások tematikus poszterei.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Wolf of Wall Street

Megjöttek az első anyagok Martin Scorsese új filmjéhez, mely adaptálja Jordan Belfort önéletrajzi regényét. Az utóbbi úriember nem más, mint a Wall Street egyik legendás alakja, aki 22 hónapot volt kénytelen ülni a tőzsdepiaci stiklijei miatt. Akinek netán egy '90-es évekbe ültetett A nagy Gatsby jutna eszébe, az betalált, mert mind zeneileg, mind megvalósításában (mínusz Luhrmann csicsás világa) erősen hajaz a sztori, főleg, hogy Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő. Mellette még Jonah Hill élete egyik legrosszabb megjelenésével, Matthew McConaughey pedig mind szélesebb spektrumban igyekszik nem szépfiú lenni. Amerikai bemutató november 15., nálunk még nincs időpont.

0 Tovább

Poszter: This is the End

Hat karakterposzter az év egyik világvége-felütésű komédiájához. Itthon augusztus 22-én debütál.

0 Tovább

Poszter, trailer: This Is The End

Elképesztő színészorgia a modern vígjátékok kedvelőinek: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson. Hozzájuk csapódik mellékszerepekben Michael Cera, Paul Rudd, Jason Segel, Kevin Hart, Aziz Ansari, Emma Watson. Mindez Evan Goldberg és Seth Rogen közös rendezésében, egy házibuli közben beütő világvége megfilmesítésében. Poéngyártásban nem lesz hiba, a kérdés, hogy ennyi karakter nem fogja-e kioltani egymást. Az előzetes egyelőre bejön, aztán meglátjuk, merre veszik a kanyart. Hazai bemutató augusztus 22., bő egy hónappal az amerikait követően (július 12.).

0 Tovább

Kertvárosi kommandó

Igazán elgondolkodtató, hogy Ben Stiller Trópusi vihar sikere óta nem tud önálló filmben a széles közönség előtt bizonyítani: a 2008-as alkotás anyagi és kritikai sikere óta csak az Éjszaka a múzeumban folytatása, az Utódomra ütök mint a széria záró (?) epizódja, valamint a Madagaszkár oroszlánja, Alex eredeti szinkronhangjaként örvendezhetett. A Greenberg című alkotás lényegében közönséget nem talált, csak a filmfesztiválok vitték hírét; a Megaagy szinkronszínészeként még úgy-ahogy elégedett lehetett; a Hogyan lopjunk felhőkarcolót című film már egyértelműen jelezte, a közönség már nem kíváncsi a Stiller-féle vígjátékokra - épphogy megtermelve a gyártási és marketing-költségeket. Mostani filmje, a Kertvárosi kommandó már egyértelmű bukás, már ami a hazai bevételeket illeti, a 68 milliós gyártási költség ellenében eddig 35 milliós amerikai forgalom a július 27-ei bemutató óta elég hervatag eredmény, mintegy producereket gondolkodóba ejtő módon. Mindezek ellenére a film messze nem olyan érdektelen és rossz, mint ahogy a külföldi sajtóvisszhangok alapján kikövetkeztetnénk.

0 Tovább

Gimizsaruk újratöltve

Premier előtti bemutatóként érkezett hozzánk a hosszú hétvégén Channing Tatum és Jonah Hill legújabb filmje, a 21 Jump Street - A kopasz osztag. Elöljáróban annyi, egy 1987-1991 közt futó drámai misztikus sorozat nagy mértékben átfazonírozott nagyjátékilmes verzióját láthatjuk, a sorozat hangulatához képest inkább buddy-movie ez, abból is a csöcsvillantós Pite-humor nélkül, igaz, farok azért villan.

Barom gimnazisták 2005-ben bebukják a szalagavatót, majd röpke hét év után már biciklis járőrpartnerként róják a parkokat. Elb@szott letartóztatás után az álruhás gimizsaruk osztagához kerülnek, mintegy utolsó esélyként. Munkájuk során egy újfajta drogot terjesztő sulihálózatot kell felderíteni, azonban a kétbalkéz páros még a gimibe visszakerülve is ugyanolyan idióta kamasz, mint korábban: a felépített álcát összecserélve kénytelenek egymás készségeit elsajátítani, hogy beépülhessenek a kiszemelt környezetbe.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek