Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Lovelace

Megkaptuk az első előzetest ehhez a nagyon várt alkotáshoz. Mi tagadás, generációk életét befolyásolta Linda Lovelace aktív munkássága és annak utókorra gyakorolt hatása - elég csak a magányos férfiak vágyait felkeltő és akár ki is elégítő pornóipar mai termékeire gondolni. Ezek közül egy sem lenne, ha a fent nevezett hölgy nem forradalmasítja a műfajt a ma már nem is olyan nyersnek ható Deep Throat révén. A szexikon státusz mellé azonban az árnyoldal is bőségesen kijutott szegénynek, amint az már az előzetesből is leszűrhető. Elképesztően jó szereplőgárda (Amanda Seyfried, Peter Sarsgaard, Hank Azaria, Bobby Cannavale, James Franco, Juno Temple, stb.), nagyon hnagulatos és korhű megjelenés, precíz zeneválasztás. Kötelező darabnak tűnik, nincs rá jobb szó. Amerikai bemutató augusztus 9., hazairól nagyjából ne is álmodjunk.

0 Tovább

Poszter: This is the End

Hat karakterposzter az év egyik világvége-felütésű komédiájához. Itthon augusztus 22-én debütál.

0 Tovább

Poszter, trailer: This Is The End

Elképesztő színészorgia a modern vígjátékok kedvelőinek: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson. Hozzájuk csapódik mellékszerepekben Michael Cera, Paul Rudd, Jason Segel, Kevin Hart, Aziz Ansari, Emma Watson. Mindez Evan Goldberg és Seth Rogen közös rendezésében, egy házibuli közben beütő világvége megfilmesítésében. Poéngyártásban nem lesz hiba, a kérdés, hogy ennyi karakter nem fogja-e kioltani egymást. Az előzetes egyelőre bejön, aztán meglátjuk, merre veszik a kanyart. Hazai bemutató augusztus 22., bő egy hónappal az amerikait követően (július 12.).

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Holnap kerül bemutatásra kis hazánkban a Disney-hercegnők és James Franco közös szívós, dugós gengszterfilmje. A korábbi anyagok mellé (poszter1, poszter2, poszter3) most a nemzetközi karakterposzterekkel kedveskedtek nekünk - ennek ellenére félő, hogy a célközönség simán el fog menni a produkció mellett.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatójával már a nyakunkon a Spring Breakers - Csajok szabadon (ezt az alcímet...), melyben James Franco aranyfogakkal nyomja, míg a Disney-istálló volt kamaszsztárjai, Selena Gomez, Vanessa Hudgens valamint Ashley Benson és Rachel Korine eszelős egyetemista csajokként partizzák és rabolják végig a filmet. Eddig kaptunk már jóféle karakterposztereket, most csak a film legújabb plakátját hozták. A tovább után pedig egy kis csoportkáp a jánykákról.

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-ei bemutatója révén az elkövetkezendő időszak egyik legjobban várt korhatáros filmjéhez kaptunk két új posztert, melyek csak a háttér színében térnek el egymástól. A korábbi karakteranyagok után egy újabb kérdés: Ti melyiket raknátok ki a falra?

0 Tovább

Poszter: Spring Breakers

Március 21-én érkezik James Franco aranyfoggal és négy picsával egy erősen 18-as karikás filmben. Amíg eltelik az a másfél hónap, addig egy kis alapanyag a szemnek nemzetközi karakterposzterek képében. Tudjátok, ez az a film, ahol Disney-sztárok (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) nagylánynak mutatják magukat! Kezdésnek a legjobban sikerült hölggyel, Ashley Bensonnal nyitunk, a tovább mögött pedig a többiek. Te melyiket tennéd ki a szobád falára?

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek