Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: The Purge: Anarchy

Tavaly érdekes alapvetésével és társadalomkritikájával az év egyik legötletesebb filmje volt a The Purge - na meg az sem elhanyagolható, hogy költségvetéséhez képest pár véka aranyat összehozott a stúdiónak. Ilyen előjelek mellett nem volt kétséges, hogy lesz folytatás, az azonban már megsüvegelendő, hogy egy évre rá már jött is a folytatás. Ugyan csak az alapvetésben van egyezés (na meg az író-rendező James DeMonaco terén), de ez sem tűnik kevésbé ambíciózusnak elődjéhez képest. Hátunk mögött hagyjuk a kertvárosi környezetet, mobilissá válunk a nagyvárosi rengetegben, ahol vadidegenek verődnek egy kis csoportba a túlélés érdekében. Azért nem csak a féktelen gyilkolás jut osztályrészül, a burzsoázia diszkrét bája is befigyel az előzetesben - elvégre licitálhatnak gazdagék a kedvenc utcai harcosukra... Hazai bemutató július 17.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Purge

Május 31-ével kerül bemutatásra az amerikai mozikban Etha Hawke és Lena Headey főszereplésével készült új sci-fi thriller. A történet szerint minden évben van egy nap, amikor bármilyen bűncselekményt elkövetsz, nem lesz semmilyen következménye. Ezáltal az igazi kérdés, hogy mit tennél meg, amikor bármit meg szabad tenned? Mindezt kormányzati támogatásra, elvégre a börtönök túlzsúfoltak, a társadalmi elégedetlenség alig tartható már kordában, így az állami rendszebályozás 12 órás időszakra felfüggesztésre kerül, se rendőrség, se kórházi ellátás... A szkript és a rendezés James DeMonaco műve, aki már a 2009-es Staten Island kapcsán dolgozott együtt Hawke-val.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek