Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Crimson Peak

Sokak örömére Guillermo del Toro visszatért ahhoz a műfajhoz, amihez igazán ért, így már a kertek alatt a Crimson Peak, ez a kosztümös horror. Olyan sztárokat nyert meg a stáblista hízlalására, mint Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain vagy Charlie Hunnam. Ugyanúgy, mint a Jem and the Holograms esetében, a hazai forgalmazó révén már nem csak az angoltudással bírók, de az olvasni tudók is megnézhetik az előzetest, amihez mozgó poszter is dukál. Hazai bemutató 2015.10.15.

0 Tovább

Poszter, trailer: The Strain

A tavalyi évad egyik legnagyobb várakozásokkal induló sorozata kétségtelenül Guillermo del Toro szériája, a The Strain volt. A kezdeti pozitív felhangok szép lassan a semleges vagy negatív irányba ereszkedtek le, de a folytatás az FX csatorna révén nem volt kérdéses, hiszen a 2014-es év elsőszámú premiersorozata lett. A kivételesen egyedi látványvilág, az egyébként ötletes, de sok helyen kifacsart és elnagyolt alapsztori miatt nagyon megosztó lett az eredmény, amit a mostani poszter és teaser trailer is csak megerősít. A szereplők közül visszatér mindenki, Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde és Richard Sammel is. A második évad showrunnere ismét Carlton Cuse lesz, bizakodhatunk az erőteljes folytatásban. Amerikai premier valamikor augusztusban.

0 Tovább

Kritika: Tűzgyűrű

Az előzetesek láttán annyira belelkesültem, hogy a nemzetközi és hazai negatív töltetű kritikák után fenntartásokkal ültem be végül, hogy megnézzem Guillermo del Toro legújabb filmjét. Annyit már előzetesen tudtam, hogy ez a film főleg a 10-14 éves fiúknak szól, elvégre hatalmas robotok és gusztustalan óriásszörnyek ütköznek meg az emberiség megmentéséért. Innentől fogva a sztori, amely két bunyót összeköt, már csak felvezetés a számomra, időt ad, hogy legyen időm beleinni a kólába és pár szem kukoricával tompítani az akciók okozta gyomorideget. Úgyhogy csapjunk is bele.

0 Tovább

Képanyag: Pacific Rim

A sok trailer és Jaeger(na nem a szétcsapott partifotók, hanem a szörnyvadászok neve)-fotó után kapunk két szép képet az Empire jóvoltából, ahol a rémség, nevesen a Kaiju pózol: egyszer épp Jaeger-pofon közben láthatjuk, egyszer meg épp a tisztes emberekről üvölti le a húst is.

0 Tovább

Banner: Pacific Rim

Most megtudhatjuk, hogy a hős pilóták által vezérelt Jaegerek békeidőben mamutfenyők sövénynyírásához is alkalmazhatóak!

0 Tovább

Featurette: Pacific Rim

Pilótafeaturette a Pacific Rimhez, egy rakat új képanyaggal.

A kíváncsiaknak szólok, júlis 11. a hazai bemutató, ami még majd 2 hónap...

0 Tovább

Avengers utáni élet

- Guillermo del Toro tervezett Hulk-sorozata nem elégedne meg a Bosszúállók nyújtotta lehetőségekkel: olyan emblematikus szörnyekkel és szereplőkkel pakolná meg a tv-változatot, mint Swamp Thing, a démon Etrigan, az élő vámpír Morbius és a fénybenjáró Penge, valamint hogy a misztikus vonal is érintve legyen, Doktor Strange is. Nem csak ő, mi is az íróra várunk, mit hoznak ki ebből a felhozatalból.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek