Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Noé

Megérkezett a közepes érdeklődéssel és sok negatív felvetéssel övezett Noé teljes előzetese. Igaz, ami igaz, nem lehet újat mondani a sztoriról (bár megpróbálják), a látvány pedig kérdőjeles egyelőre. A CGI-állatok vonulása remélhetőleg sokat fog javulni márciusig, mert így elsőre az a leggyengébb láncszem. Aronofsky vezénylése alatt remek színészgárda jött össze, a kifogás nem is aktor-oldali lesz. Valószínűleg Roland Emmerich eközben a fejét veri a falba, hogy ezt a ziccert kihagyta.

0 Tovább

Poszter, teaser: Noé

Darren Aronofsky sokak meglepetésére a Fekete hattyú után igazi nagyköltségvetésű hollywoodi darabhoz adja a nevét, mellyel négyévnyi kihagyás után láthatunk majd magyar idő szerint március 27-én újabb alkotást a neves rendezőtől. Noé története merész vállalkozásnak hat, elvégre egy biblikus apokalipszis-történettel van dolga, ráadásul a hírhedten nehezen kezelhető Russel Crowe-t választotta címszereplőnek. Hozzá jött még Jennifer Conelly, Logan Lerman, Emma Watson, kész is a stáb nevesebb része. Az eddigi teaserek alapján a látvánnyal nem lesz gond, de pletykálják, a sztorival bőven lesz... Mindezek ellenére várjuk az első teljes előzetest, addig pedig az épphogy félpercnyi, de három felvonásos teaserekkel kényeztessük magunkat.

0 Tovább

Poszter, trailer: This Is The End

Elképesztő színészorgia a modern vígjátékok kedvelőinek: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson. Hozzájuk csapódik mellékszerepekben Michael Cera, Paul Rudd, Jason Segel, Kevin Hart, Aziz Ansari, Emma Watson. Mindez Evan Goldberg és Seth Rogen közös rendezésében, egy házibuli közben beütő világvége megfilmesítésében. Poéngyártásban nem lesz hiba, a kérdés, hogy ennyi karakter nem fogja-e kioltani egymást. Az előzetes egyelőre bejön, aztán meglátjuk, merre veszik a kanyart. Hazai bemutató augusztus 22., bő egy hónappal az amerikait követően (július 12.).

0 Tovább

UIP-hírek

A kommandósok kinyírták Cohen legjobb poénjait

A világtörténelem alakulása keresztülhúzta Sacha Baron Cohen számításait. A brit komikus most panaszolta el, milyen nehéz körülmények között született A diktátor című filmje. Sorra meghaltak ugyanis azok a tömeggyilkosok, akiket ki akart figurázni, ezért folyton át kellett írni a forgatókönyvet. Még az alkotói szakasz kezdetén fölakasztották Szaddám Husszein iraki diktátort, aki a filmet leginkább inspirálta. Aztán tavaly felkelők agyonlőtték Kadhafi líbiai elnököt, majd amerikai kommandósok végeztek Oszama bin Ladennel, a harmadik poénforrás, Kim Dzsongil észak-koreai diktátor pedig decemberben halálozott el, valószínűleg betegség miatt. - Teljesen bizarr volt a helyzet - mondja Sacha Baron Cohen. - Először meghalt Kadhafi, ezért ki kellett húznom az összes vele kapcsolatos utalást. Aztán ugrott Oszama, amikor a SEAL-kommandó likvidálta. Ezzel a legjobb poénjaink vesztek oda. Amikor Kim Dzsongil is meghalt, már végképp nem tudtam, mi folyik itt.

A sok halott diktátor okozta megpróbáltatásokat Cohen egy másképp megerőltető musicalszereppel pihente ki. Ő játssza az aljas Monsieur Thenardier-t A nyomorultaknagyszabású mozis feldolgozásában Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe és Helena Bonham Carter oldalán.

(Les miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek