Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trailer: Into the Woods

Szép, hosszú, éneklős előzetes érkezett a tegnapi animált poszterek mellé a Disney egészestés mesés vállalkozásához. A gonosz boszorkány révén csak úgy fél tucat mese kapcsolódik majd össze, mindezt musical körítéssel. Hogy az élőszereplős és bővített Jégvarázs lesz-e akkora siker, mint nevén nevezett elődje, az számomra még mindig kérdéses, de tény, látványos próbálkozás mindez Rob Marshall (Chicago, A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendezésében, mely a karácsonyi szezon legtökéletesebb időzítése lesz a maga december 25-ei premierjével. Főbb szerepekben Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick.

0 Tovább

Karakterposzterek: Into the Woods

A Disney mesés Bosszúállókja, az Into the Woods animált karakterposzterekkel csábítaná a nézőket, ha a mese mash-up eddigi anyagai nem váltanák be a hozzá fűzött reményeket. Igazi karácsonyi ajánlat, elvégre Amerikában december 25-ével debütál.

0 Tovább

Címlap: Into The Woods

Az aktuális Entertainment Weekly négyféle borítóval kecsegtet az Into the Woods, a Disney karácsonyra szánt nagy durranásával kapcsolatban. Ez a meseegyveleg megidéz nekünk olyan klasszikusokat, mint Piroska, Aranyhaj vagy Hamupipőke. Az biztos, Rob Marshall (A karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendező és a Disney elég kockázatos fába vágta fejszéjét, mert nem csak a katyvaszos sztori, de a túl sok sztár és a komorabb hangnem is agyonnyomhatja a produkciót, valamint a nézői lelkesedést is. Olyan sztárok kerülnek képbe, mint Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine és Emily Blunt.

0 Tovább

Poszter, trailer: Stretch

Zsinórban jönnek az elszállt előzetesek az őszi felhozatalhoz, most Joe Carnahan (The A-Team, na meg a Smokin' Aces) új filmje kapta meg az első előzetest. Szokványosan bő sztárfelhozatal (Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker, Jessica Alba, Chris Pine), szokványosan beteg sztori, amikor egy sofőr mind elmebetegebb szotikba keveredik. A narrátor csak bepörget és nem ereszt, ha már másodjára nézed, rákattansz és pörgetnéd tovább a filmhez. Mert ki hagyna ki egy zakkant milliomost, egy szellemet, egy törpét, egy bukit, három sztrippert, három f@szszopó nimfomániást, szilikonos melleket, egy meleg francia maffiózót, kokaint, na meg The Hoffot! Amerikai bemutató október 14., VOD terjesztéssel, szóval leleményesek hamar magukénak tudhatják.

0 Tovább

Poszter, trailer: Horrible Bosses 2

Kevés várós folytatás üzemel a vígjátékok piacán napjainkban, de a Förtelmes főnökök második része bezony ide tartozik. Az emberrablásból társas zsarolásig fajuló történetben balfácán főszereplőinknek sikerül összehaverkodni az elrablás áldozatával, hogy közösen vigyék tovább a váltságdíjas követelésüket. A korábbi bandához hozzájön még Chris Pine és Christoph Waltz is, a korábbi előzetesből láthattuk, nem lesz kevésbé elmeroggyant a trió működése. Hazai bemutató november 27.

0 Tovább

Poszter: Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit)

Új posztert kapott ez a karakterfeltámasztó produkció. Hazai bemutató január 16., szűk másfél hónap.

0 Tovább

Kritika: Sötétségben - Star Trek

Megkerülhetetlen tény, a késő 20-as és kora 30-as (zömében férfi) generáció egyik legmeghatározóbb sci-fi élménye az itthon akkor még Űrszekerek néven elhíresült széria filmes változatainak második része, a Khan bosszúja. Az 1982-ben készült klasszikus minden elemében a tökéletes trekkie-film: a gyermeki naivitással felvértezett pozitív karakterek, a velejéig romlott gonosz és az épített környezet mai szemmel retró módon mesés világa egyből beszippantotta az arra nyitott elméket - és el sem engedte a mai napig. Aki űrben játszódó sci-fit tervez, mind a mai napig képes meríteni a hatalmas sikerű sorozatokból és az egész estés filmekből.

0 Tovább

Poszter: Star Trek Into Darkness

Új, zuhanós poszter az év leginkább várt sequeljéhez, epekedve várjuk, J.J. Abrams milyen csodát tartogat nekünk a Star Trek univerzumba való második alámerüléséhez. Már csak bő hónap, azt féllábon...

0 Tovább

Trailer: Sötétségben- Star Trek

Új nemzetközi előzetes érkezett J.J. Abrams sci-fi legenda-remake-jéhez, mely már első alkalommal is beszippantotta a rajongókat. Az eddigi anyagok sem épp a piskóta kategóriája, de a mostani trailer már nagyon mozijegy-váltós hangulatba hozza az egyszerű mozinézőt is. A június 13-ai hazai bemutatóig meg fogok kattanni!

0 Tovább

UIP-hírek

Nem öncélú a gyilkolás a Vadállatokban

Salma Hayek is csatlakozott Oliver Stone rendezőhöz Vadállatok című új filmje védelmében. A minap Budapesten előadást tartott rendező magyar közönségének is elmondta, azért olyan sok a kegyetlenkedés a filmben, mert a drogkartellek világa ilyen, és ő mindig a valóságról akar mesélni. A mexikói származású színésznő, aki a Vadállatokban egy drogkartell vezetőjét alakítja, most megtoldotta Stone magyarázatát egy lépéssel.

- Realisztikusan ábrázoljuk a sok gyilkolást, mert így mennek a dolgok a drogháborúban, de van ennek egy mélyebb üzenete is - mondja Salma Hayek Múmialegújabb interjújában. - Azzal, hogy bemutatjuk a sok vérontást, arra hívjuk fel a figyelmet, hogy aki drogot vásárol, maga is elősegíti az erőszak terjedését. Minél több drog fogy, annál kegyetlenebb a drogháború, elég csak arra gondolni, hogy Mexikóváros agglomerációjában már a hadsereg is harcol a drogkartellekkel, nem csak a rendőrség. Erre eddig csak vidéken volt példa.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek