Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Crimson Peak

Sokak örömére Guillermo del Toro visszatért ahhoz a műfajhoz, amihez igazán ért, így már a kertek alatt a Crimson Peak, ez a kosztümös horror. Olyan sztárokat nyert meg a stáblista hízlalására, mint Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain vagy Charlie Hunnam. Ugyanúgy, mint a Jem and the Holograms esetében, a hazai forgalmazó révén már nem csak az angoltudással bírók, de az olvasni tudók is megnézhetik az előzetest, amihez mozgó poszter is dukál. Hazai bemutató 2015.10.15.

0 Tovább

Hír-halom

1. Dübörög a Mission: Impossible 5. háza táján minden, most épp a casting-hírek kapcsán: első körben nem kisebb karaktert, mint Alec Baldwint próbálják a produkcióhoz csábítani, aki a CIA főnökét alakíthatná a filmben. Nem tudom, hogy ez eléggé felkelti-e a figyelmet, de folytatásként bejelentették, hogy megvan a női főszerep is. Itt már érheti a rajongókat meglepetés, mert Paula Patton visszatéréséről még nincs hír, Jessica Chastaint pletykálták egy kicsit, de befutóként Rebecca Fergusont üvözölhetjük, aki eddig a BBC-n Golden Globe jelölésig vitte a The White Queen címszerepében, most nyáron pedig a Bret Rattner-féle Herkulesben láthatjuk viszont. A filmre jövő december 25-éig kell várnunk, amiben viszontláthatjuk Tom Cruise-t, Jeremy Rennert és Simon Pegget.

2. Kijött a Sons of Anarchy hetedik, egyben záró évadához az első mozgóképes anyag, mely sokatmondóan a Hell Awaits címet kapta. Az FX csatorna talán legjobb, de mindenképp az egyik legkeményebb motoros sorozattól búcsúzi kényszerülünk, e ettől a teasertől nem tölt el a jóérzés: csúnya leszámolásoknak nézhetünk majd elébe a szeptemberi lezáró fejezetben. A főszereplő Jax Teller (Charlie Hunnam) motorozik az elhagyatott országúton, a lámpák fényében pedig a mexikói halálfejes démonokra emlékeztető maszk-szerű dolog villan fel a feje helyén... Biztató

3.  A Warner pátyolgatja Tsugumi Ohba Death Note-jának filmadaptációját. Először és utoljára 2011 januárjában hallottunk bármi érdemeset, akkor azt adta hírül a stúdió, hogy Anthony Bagarozzi és Charles Mondry írja a forgatókönyvet, majd 2013-ban Shane Black tűnt fel, mint lehetséges rendező, aki kipofozta a korábbi szkriptet. Erre ma jön a bejelentés, hogy a rendezői székbe leszerződtették Gus Van Sant-et. Mivel még erőteljesen előkészületi fázisban a film, semmi konkrétum nincs céldátum terén, de jönni fog.

0 Tovább

Hír-halom

1. Charlie Hunnam sokak meglepődésére elvállalta A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatának férfi főszerepét, majd a héten vissza is dobta. Helyette sikerült megtalálni az új hímegyedet, Jamie Dornan lesz a pótlás (a képen), akit a Once Upon a Time-ból ismerhetünk.

2. Joseph Kosinski rendező és Tom Cruise újabb közös projekten töri a fejét, ami nem más, mint egy regényadapt. A.J. Baime Go Like Hell cmű regénye Henry Ford II-ről szól, ahogy nem csak a márka arculatát, de profilját is átszabja, amint Enzo Ferrarival versengésbe kezd a Le Mans-i versenyeken.

3. Ethan Hawke is társul egy korábbi filmjének rendezőjével, Andrew Niccol-lal. Kettejük új projektjében Hawke egy drón-pilótát alakít, aki megkérdőjelezi a háború értelmét... cöh.

4. Nem csak az meglepő, hogy Elton John szervezkedik a saját életrajzi filmje körül, de az még megdöbbentő is, hogy címszerepre Tom Hardy-t szemelte ki. Hivalatos, hogy a fent nevezett úriember el is vállalta, de a mostani izmosságát erősen le kell építeni, ha hiteles akar lenni az angol zenész szerepében. A filmet Rocketman címen keressük majd a málnásban.

5. A végzet ereklyéi bukása nem rettentette el a gyártót, úgy döntöttek, a hibák kiküszöbölése után zöld utat adnak a második résznek. Úgy látszik, a Constantin nem hallja az idő szavát, valahogy most nem kell ez a misztifikált tini-sztori. Hamuváros jövőre forog, úgy 2015 első negedévére tenném leghamarabb.

0 Tovább

Kritika: Tűzgyűrű

Az előzetesek láttán annyira belelkesültem, hogy a nemzetközi és hazai negatív töltetű kritikák után fenntartásokkal ültem be végül, hogy megnézzem Guillermo del Toro legújabb filmjét. Annyit már előzetesen tudtam, hogy ez a film főleg a 10-14 éves fiúknak szól, elvégre hatalmas robotok és gusztustalan óriásszörnyek ütköznek meg az emberiség megmentéséért. Innentől fogva a sztori, amely két bunyót összeköt, már csak felvezetés a számomra, időt ad, hogy legyen időm beleinni a kólába és pár szem kukoricával tompítani az akciók okozta gyomorideget. Úgyhogy csapjunk is bele.

0 Tovább

Képanyag: Pacific Rim

A sok trailer és Jaeger(na nem a szétcsapott partifotók, hanem a szörnyvadászok neve)-fotó után kapunk két szép képet az Empire jóvoltából, ahol a rémség, nevesen a Kaiju pózol: egyszer épp Jaeger-pofon közben láthatjuk, egyszer meg épp a tisztes emberekről üvölti le a húst is.

0 Tovább

Banner: Pacific Rim

Most megtudhatjuk, hogy a hős pilóták által vezérelt Jaegerek békeidőben mamutfenyők sövénynyírásához is alkalmazhatóak!

0 Tovább

Featurette: Pacific Rim

Pilótafeaturette a Pacific Rimhez, egy rakat új képanyaggal.

A kíváncsiaknak szólok, júlis 11. a hazai bemutató, ami még majd 2 hónap...

0 Tovább

Trailer Park - 3, 2, 1... Frankie Go Boom

Mostanság az egyik legsikeresebb ámerikás kábeltévés sorozat az FX-en futó Sons of Anarchy, mely a magyar keresztlevél szerint Kemény motorosok címen látható itthon. Elvégre ha a Shields Kemény zsarukként adható el a legjobban, akkor a zsaruknál cseppet sem puhányabb motorosok pláne megérdemlik a jelzőt. Na de nem ez e lényeg, hanem a sorozat két főszereplője, Charlie Hunnam és Ron Perlman adja jelen bejegyzés aktualitását, akik a sorozat forgatási szünetében beugrottak ebbe az eszement vígjátékba.

Egy átlagosan szürke éjszakán Frankie (Hunnam) a véletlennek köszönhetően becsajozik, egész jó kiscsajt találva magának. A nagy kaland azonban kisebb merevedési gonddal indul, amit a lelkes hölgy orálisan oldana meg. Ezzel nem is lenne baj, ha Frankie idióta, ex-drogfüggő bátyja, Bruce (Chris O'Dowd) nem rögzítene régi jó szokása szerint videóra és töltené fel netre, folytatva öccse örökös megalázását. Frankie minden követ megmozgat, hogy a felvétel lekerüljön a világhálóról: felkeresi hacker-ismerősüket, Philt (Perlman), hogy segítsen a nemes feladat végrehajtásában. Számítása azonban téves, Phil már inkább Phyllisként éli életét, azt is a pénzéhes picsák táborát erősítve. A káosz csak egyre növekszik, mikor a hölgy mániákus, pszichopata és fegyvermániás édesapja, a színész Jack (Chris Noth) is bekerül a képbe.

A filmet az iró-rendező Jordan Roberts tudja magáénak, aki A kanyaron túl és a Pingvinek vándorlása című filmek révén lehet ismerős. A kinti céldátum limitált vászonszámmal karöltve 2012. 10. 12.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek