Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kamatylista vs A végzet ereklyéi: Csontváros

Csütörtöktől két eltérő műfajú alkotás célozta meg a fiatalabb korosztályt, melyek közül igazából egyik sem hozta azt, amit vártunk volna tőlük: a Kamatylista csak egy a sok közepes felnőtt vígjáték közül, A végzet ereklyéi: Csontváros pedig ugyanúgy felsült, mint bármelyik Alkonyat-klón, akik betöltenék a poszt-edwardi teret a furcsa lényekkel teli emocionális maszturbációt erőltető filmek terén. Pedig mind a két induló igencsak jó előjelekkel indult, előbbi Aubrey Plaza révén egy nagyszerű és tehetséges fiatal komikát tudhatott főszerepben, míg utóbbi a regény nemzetközi sikerét lovagolta volna meg.

0 Tovább

Poszter, trailer: Grown Ups 2

Visszatérnek a családapák, hogy újra a kisváros trónjára üljenek. Ezúttal nem egy hosszú hétvége a cél, hanem életvitelszerűen rendezkednek be egykori sikereik helyszínén. Persze össze kell akasztani a bajuszt a mai menő srácokkal, akik egyébként inkább valami poszt '80-as évekbeli utánérzet megformálói, mintegy kamaszkori másukat adva hőseinknek. Visszatér Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James, Salma Hayek, Maria Bello, az újak közt köszönthetjük Shaquille O'Neilt, Taylor Lautnert, Milo Ventimiglia-t, Andy Samberget. Amerikai bemutató július 12.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Utolsó kommentek