Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Poszter, trailer: Minions

A Gru-filmek kedvelőinek csemege, egészestés minion-film érkezik jövő nyáron. A sztori még a Gru előtti időkről szól, mikor ezek a kis furcsa teremtmények arra hajtottak, hogy a leggonoszabb gazdát (egy T-rex, Napóleon, Drakula) találhassák meg, akit szolgálni tudnak. Történelmi korszakokon át keresték az igazit, míg eljutottak 1968-ban New Yorkba. Persze a gonoszok is szóhoz fognak jutni, az eredet szinkronban Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan is szerepet vállalt. Hazai bemutató 2015.07.09., egy nappal az amerikai premier előtt. Családosok, gyermeklelkűek, gyülekező!

0 Tovább

Poszter, trailer: Touchy Feely

Megérkeztek az anyagok ehhez a kicsit hippiskedő, de érzelmesebbnek és mélyenszántóbbnak tervezett indie alkotáshoz. A sztori szerint egy masszőrcsaj egyszer csak elkezd undorodni az érintéstől, ezzel pedig teljesen elzárkózik az őt körülvevő emberektől. A pasija is titokban találkozni kezd az unokahúgával, miközben a főszereplőnk teljes kilátástalanságba süllyed. A kiutat egy terapeuta jelenti, aki nagyjából az egész családot kezelésbe veszi - éljen a modern családmodell működőképessége. Persze a szeretet, a szerelem itt is a megfelelő módon rendezi majd el a dolgokat. Az ró rendező Lynn Shelton, akinek az előző próbálkozás, a Édesnégyes (Your Sister's Sister) jobban sikerült. A film augusztusban indul VOD-terjesztésben, korábban a Sundance és a Seattle Filmfesztivál közönsége látta.

0 Tovább

Prolihisztor

blogavatar

Szelektált válogatás egy harmincas webpolgár gondolataiból, filmes írásaiból. Vélemény-folyam, mely műfajokhoz és témákhoz nem, csak személyhez kötött.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek